Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENSKI GLUMAC

Goran Višnjić novom fotografijom zaintrigirao obožavatelje: 'Opa, je li moguće?'

Šibenik: Glumac Goran Višnjić čitao priču Ježeva kućica djeci na MDF-u
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
02.10.2021.
u 13:24

- Ne, nisam zaboravio na vas. Samo radim na nečemu jako zanimljivom, ali zasad o tome još šutim. Kao i uvijek, nadam se da će vam se svidjeti - napisao je glumac pokraj fotografije na kojoj pozira u elegantnom crnom odijelu

Šibenski glumac Goran VIšnjić nakon mjesec dana se oglasio na Instagramu novom fotografijom čiji je opisi zainteresirao njegove pratitelje. 

- Ne, nisam zaboravio na vas. Samo radim na nečemu jako zanimljivom, ali zasad o tome još šutim. Kao i uvijek, nadam se da će vam se svidjeti - napisao je glumac pokraj fotografije na kojoj pozira u elegantnom crnom odijelu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Fotografija je u samo jednom danu dobila više od 10 tisuća lajkova i brojne komentare Goranovih obožavatelja, koji su se pitali znači li to da će Višnjić postati novi James Bond. 

"Novi 007", "Višnjić. Goran Višnjić. 007", "Bio bi odličan James Bond", "Oooh, novi James Bond", "Meni ovo miriši na 'my name is Bond'", "James Bond?!", redali su se komentari. 

Glumac koji je ostvario međunarodnu karijeru ulogom doktora Luke Kovača u hit seriji 'Hitna služba', na svojem Instagram profilu u zadnje vrijeme dijeli puno fotografija znamenitosti i mjesta u Hrvatskoj. Otkrio je kako je ovog ljeta odmarao na Jadranu, a pokazao i znamenitosti Nina, Šibenika i Nacionalnog parka Krka te promovirao Hrvatsku kao turističku destinaciju među svojim pratiteljima.

Podsjetimo, Višnjić se s obitelji prošle godine preselio iz Amerike u Veliku Britaniju kako bi bio bliže Hrvatskoj, svojim roditeljima i kćeri koja živi u njegovom rodnom Šibeniku.

VIDEO: Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi bio Kessler

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

EN
Endicott
14:17 02.10.2021.

Da, sigurno, otimaju se za hrvata od 50 godina za ulogu Bonda.

EN
Endicott
16:46 02.10.2021.

Ovaj je glumac samo zato jer mu je Vrdoljak punac.

SA
sapienti
14:46 02.10.2021.

Engleska gramatika? Sjedni 1! Koliko je već dugo na engleskom govornom području i...ništa. Loš engleski (američka inačica, a kamo li britanska). Nema šanse! Prosječan glumac i loš govornik izvornog jezika...ma kakav Bond?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije