Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PODRŠKA

Severina se ne odvaja od zgodnog srpskog producenta, zajedno su stigli i na promociju Popovićeve knjige

Zagreb: Promocija knjige Dimitrija Popovića "Likovni zapisi u doba korone"
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/6
02.10.2021.
u 10:43

Pjevačica se ovog ljeta nije odvajala od svog prijatelja Filipa, s kojim je uživala i na moru, a koliko joj znači pokazala je lani, kada mu je čestitala 40. rođendan

Pjevačica Severina Vučković (49) sinoć je došla u KBC Dubrava podržati svog prijatelja Dimitrija Popovića (70), koji je promovirao knjigu "Likovni zapisi u doba korone" . Uz menadžera Tomislava Petrovića s njom je u društvu bio i srpski producent Filip Miletić (40), koji potpisuje neke od najvećih Severininih hitova prijašnjih godina, a koji s njom radi na novom albumu. 

Pjevačica se ovog ljeta nije odvajala od svog prijatelja Filipa, s kojim je uživala i na moru, a koliko joj znači pokazala je lani, kada mu je čestitala 40. rođendan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

 

- Znate one pjesme Italiana, Grad bez ljudi, Uno momento, Brad Pitt... i ostale... To je skladao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižnicama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom... Dragi Filipe, rijetko se sreću takvi talenti i takvi ljudi. Sretan rođendan, dragi moj, i moje saučešće tvojim tridesetima - napisala mu je tada uz zajedničku fotografiju. 

- Pa ja najbolje radim sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli što se tiče suradnje. Imamo isti pogled na svijet. Ona vjeruje u ono što radimo i želi se mijenjati, što je jako važno za pjevača - rekao je producent nedavno za srpske medije.
Inače, Severina je bila zvijezda Popovićeve izložbe 'Salome' iz 2010. godine, koja je izazvala kontroverze. Ove godine mu je ponovno pozirala, ovaj put u sklopu projekta 'One su ovdje'.

VIDEO: Kultna serija Seinfeld stigla je Netflix: Kramer je u pilot-epizodi bio Kessler

Ključne riječi

Komentara 15

PU
Pukovnik
11:47 02.10.2021.

Postalo je neizdržljivo. Ovo čudovište koje je samo “heroina” za plaćeno novinarstvo poput ovog predstavlja se javnosti kao uzorito ljudsko biće. Ono daje komentare na političku situaciju, o pravima žena o socijalnoj nepravdi i što je najbolje o majčinstvu. Sve suprotno što ta nadrogirana, lažljiva i promiskna vučija majka je. Odvratno koliko takve kao ona i njoj slični kao Februarka siluju i zagađivaju javni prostor.

AT
alojz.targus
11:51 02.10.2021.

Znao sam da je promiskuitet,svojstven srpkinjama ,ali ova je ,stvarno pretjerala .

Avatar StormRaider95
StormRaider95
11:10 02.10.2021.

Komu ona čestita rođendan taj je naj*bo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije