Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULINARSKI SHOW

Brojni komentari nakon završetka 'Večere za 5 na selu': 'Kada pogledaju reprizu, osjećaju li i trunku srama?'

Večera za 5 na selu
Foto: RTL
1/13
02.10.2021.
u 11:34

- Pojedini kandidati su toliko zlobni da ima nema premca... - istaknuto je u komentarima.

U ovom tjednu u popularnom RTL-ovom kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu' sudjelovali su natjecatelji iz Siska i okolice, a pobjedu je odnio Mario s 33 osvojena boda. Gledatelji su tijekom cijelog tjedna imali komentare na ponašanje natjecatelja, a posebno su se istaknule Radmila koja je kuhala u petak i Janja koja je bil domaćica u četvrtak. Obje natjecateljice gledateljima su poznate iz drugog RTL-ovog showa. Naime, sudjelovale su u emisiji 'Ljubav je na selu', gdje su pokušale osvojiti srca farmera. Njih dvije tijekom tjedna imale su dosta zamjerki na kuhanje drugih kandidata, a to se odrazilo i na ocjenama. Gledatelji su ih brzo prozvali 'kalkulatoricama' i komentirali njihovo ponašanje, a slične dojmove su imali i nakon proglašenja pobjednika. 

Mnogi komentari bili su čestitke pobjedniku. "Zaslužena pobjeda, bravo", neki su od komentara. "Vaša realna ocjena i procjena vas nagradila. Dobro se dobrim vraća. Čestitam", zamijetili su gledatelji. "Bravo Mario! Drago mi je što je pobijedio, a teta Janja došla na dno! Nadam se da više nećeš jesti višnje!", napisala je jedna osoba. "Samo me zanima... kada poslije svega pogledaju reprizu svoje večere, osjećaju li i trunku srama? Jer pojedini kandidati su toliko zlobni da ima nema premca...", istaknuto je u komentarima.  

Foto: Screenshot Facebook
Inače, slični su komentari bili i na prethodne epizode. "Povraća mi se od ovog tjedna", stoji u jednom komentaru na ponašanje natjecatelja objavljenom ranije ovog tjedna. "Jednom riječju ŽALOSNO! I ponovno kažem, danas stari trebaju učiti od mladih kulturu ponašanja", komentirala je drugaosoba. "Prekinite snimati... ugasite emisiju. Ovo više nema smisla", još je jedan komentar. 

VIDEO Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

Ključne riječi

Komentara 6

MA
MaksovMesar
13:03 02.10.2021.

Intelektualna krema okolice Siska...😂😂😂😂

WI
wisnja7
13:33 03.10.2021.

Hrana mora lijepo izgledati, biti ukusna i uredan stol i još nešto kakva su to mjerila ja nešto ne volim ali to znaci da može biti fino i ocjenjivanje”ostavljam pristir ta druge” gluposti, ako ti je fino daj dobru ocjenu ako nije daj lošu

WI
wisnja7
13:11 03.10.2021.

Ha sto reci, neki u ovim emisijama misle da idu u Sheraton a ne ljudima u domove. Moraju shvatit da je to večera za 5 nebitno na selu ili u gradu. Dobro možda i mira biti takvih zajedljivih komentara jer bi u protivnom bilo dosadno. Meni ovaj tjedan ni jedna kuhinja bas nije bila nešto ali treba poštivati domaćina. Tu je bio dogovor trojca protiv Janje i Rade i obrnuto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije