Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka ženama

Glumicu kritizirali zbog celulita, a ona ih je ušutkala ovim pismom

Foto: PA/Pixsell
1/5
06.08.2017.
u 11:04

Hilary Duff su tijekom odmora na plaži fotografirali paparazzi, a na fotkama se vidi celulit...

Paparazzi su ovaj tjedan snimili Hilary Duff na plaži sa sinom, a nakon što je objavljena Hillaryna fotografija na kojoj je u kupaćem kostimu zaredale su se kritike na račun njenog izgleda, točnije celulita.

Glumica se ovaj putem putem Instagrama odlučila obračunati sa svojim kritičarima i napisala im je poduže pismo u kojem kaže:

 

 


- Ovo objavljujem u ime svih mladih djevojaka, žena i mama svih dobnih skupina. Uživam na odmoru sa sinom nakon duge i naporne sezone snimanja tijekom koje sam od sina bila razdvojena i po nekoliko tjedana. S obzirom na to da časopisi vole pisati o manama celebrityja - moram vam priznati da ih i ja imam. Moje tijelo podarilo mi je najveći dar - sina Lucu. U rujnu ću navršiti 30 godina i moje tijelo je zdravo i dobro me služi.  Moje dame, budimo ponosne na ono što imamo i prestanimo trošiti dragocjeno vrijeme na želje da budemo drukčije, još bolje i bez ijedne mane. Ljudi ( a vi dobro znate koji ste), već znate kako uništiti drugima zabavu, a osim toga posramljujete nas samo zbog izgleda. 

 

Komentara 2

TE
texas
11:33 06.08.2017.

ha ono ima celulita,kao da ima prišt umjesto glave,ha kakvi moroni,do kraja!

Avatar maxist
maxist
20:25 06.08.2017.

srećom većina ima razum i prosudbe koje ne koketiraju sa idealnim skulpturama......pa onaj tko ovo ženi predbaci zaslužuje vješticu na metli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije