Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna uživati

Voditeljica uživa, a obožavatelji joj poručuju: Ti si seks bomba

Foto: Instagram
1/2
04.08.2017.
u 10:30

Renata Sopek nakon Paga i Vodica odmara se na Pelješcu i na Instagramu objavljuje fotografije na kojima je sama ili u društvu prijateljica, a zaručnika Sergeja već dugo nismo vidjeli u njenom društvu

Televizijska voditeljica, stručnjakinja odnosa s javnošću i vlasnica portala Ultrafit portala Renata Sopek ovo ljeto obišla je cijelu obalu, od Paga preko Vodica i sada uživa na samom jugu.

Svojim fotkama u bikiniju koje ova 38-godišnja voditeljica objavljuje na Instagramu najbolje su dokaz kako je za savršenu figuru potrebno kontinuirano vježbati. 

 

 

Imam Zoo😜🌅I super badić👙👑 #shantarelswimwear #peljesac #summer2017

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

 

 

 

Ima nešto samo tvoje, moga platna izmiješane boje🎵🎶🎼🎸@mari_bags_by_marijana #summervibes #chilling

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

 

 

 

 

- Seksi bomba - samo je jedan od komentara koje je Renata dobila nakon što je objavila fotografiju s kupanja na Pelješcu. Prošle godine na Story Hall of Fame pokazala je zaručnički prsten kojeg je dobila od dugogodišnjeg dečka Sergeja Bijelića kojeg već dugo vremena nismo vidjeli u Renatinom društvu, a nema ga ni na slikama s ljetovanja. 

1/17

Komentara 7

KR
kruti190
10:54 04.08.2017.

stari babac

DU
Deleted user
11:18 04.08.2017.

Nekad ljepa zena danas ljepa patka. E Sopekica cemu usne???A tako szgodna si bila.

SJ
Sve je uzalud
11:24 04.08.2017.

..............lijepo tijelo odvojeno od ..................................uma....................neupotrebljivo.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije