Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snaha Sophije Loren

Hollywoodska glumica u Dubrovniku: Ovdje sam provodila ljeta u djetinjstvu

Foto: PA/Pixsell
1/3
05.08.2017.
u 22:33

Sasha Alexander na Instagramu se pohvalila kako s kćeri i sinom uživa u ljepotama Dubrovnika

Poznata Hollywoodska glumica Sasha Alexander, koju je domaća publika upoznala u seriji "Djevojke na zadatku", "Dawson's Creeck" i "NCSI" ljetuje u Dubrovniku.

-Ovdje sam kao dijete dolazila ljetovati svake godine. Tako mi je drago što sam mogla svojoj djeci pokazati ovu ljepotu i užitak skakanja sa stijena u more - napisala je glumica na svom Instagramu.

 

 

 

Glumica je rođena kao Suzana S. Drobnjaković, otac joj je Talijan, a mama Srpkinja. Sasha je u braku s  Edoardom Pontijem, sinom legedarne glumice Sophije Loren. Par ima dvoje djece, jedanaestogodišnju kći i sedmogodišnjeg sina. 

Komentara 3

LI
lisaLee
02:17 06.08.2017.

Tata joj se zove Dragisa Drobnjakovic i on je iz Sumadije. Pa zar je to tak tesko napisat?

QU
quovadis
15:16 06.08.2017.

Poznata Hollywoodska glumica Sasha Alexander ?! WTF is she? Never heard of her...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:44 06.08.2017.

nikad čuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije