Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na filmskom festivalu u cannesu

Glazbenik nije mogao ući na zabavu gdje je nastupao: Osiguranje ga nije prepoznalo

Foto: Instagram
1/6
04.06.2022.
u 08:00

Američki glazbenik Thomas Wesley Pentz, poznatiji kao DJ Diplo, nije mogao ući na zabavu na kojoj je bio angažiran za puštanje glazbe. Nakon rasprave sa zaštitarima došao je vlasnik te ga prepoznao i pustio unutra, a cijeli događaj je podijelio s pratiteljima na Instagramu.

Američki glazbenik i producent Thomas Wesley Pentz, poznatiji kao DJ Diplo, imao je problema kod ulaska na događaj gdje je bio angažiran da pušta glazbu. Naime, glazbenik nije mogao ući na party zato što ga osiguranje nije prepoznalo. Ova neobična situacija dogodila se u sklopu filmskog festivala u Cannesu, a snimku cijelog događaja DJ je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu.

- Angažirali su me da puštam glazbu večeras u Cannesu, ali me osiguranje nije htjelo pustiti unutra - napisao je u videu te objasnio da je jahta bila prazna pa je izašao na malu pauzu, a nakon toga više nije mogao ući. Na videu se vidi žena koja govori ljudima iz osiguranja kako je on večerašnji DJ, ali oni su ostali neumoljivi.

- Srećom, pojavio se vlasnik koji me pustio unutra – otkrio je na kraju, a u opisu je istaknuo da će sljedeći put svoje ime dodati na popis gostiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli diplo (@diplo)

U komentarima su mu se javili mnogi kolege DJ-i koji su mu zaželjeli dobrodošlicu u svijet manje poznatih kolega. Neki pratitelji su istaknuli da ga osiguranje nije htjelo pustiti zbog njegove plave kose, a jedna osoba je istaknula i da ih treba otpustiti jer ne znaju tko je Diplo

Inače, Pentz je u svojoj karijeri tri puta dobio Grammyja, a osim samostalno, nastupa i kao jedan od članova grupe Major Lazer. Na društvenim mrežama ima skoro 6.000.000 pratitelja, a ovaj video lajkalo je 105.000 ljudi.

VIDEO Pobjednici Eurosonga prodali su svoj kristalni mikrofon na dražbi kako bi kupili oružje za ukrajinsku vojsku

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije