Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAPSUS

Natjecatelj u 'Potjeri' postao hit u Bosni i Hercegovini zbog odgovora o njihovom gradu, znate li vi?

Potjera
Foto: HRT
1/3
03.06.2022.
u 14:38

U prvoj minuti tijekom brzopoteznih pitanja voditelj Joško Lokas pitao ga je "Stanovnici kojeg se bosanskohercegovačkog grada nazivaju Bišćanima?" Silvio je umjesto Bihaća rekao Biševo, premda Biševo nije grad nego otok blizu Visa.

U jučerašnjem izdanju HRT-ovog kviza "Potjera" natjecatelj SIlvio iz Županje imao je zanimljiv odgovor koji se brzo proširio u susjednoj Bosni i Hercegovini. Naime, u prvoj minuti tijekom brzopoteznih pitanja voditelj Joško Lokas pitao ga je "Stanovnici kojeg se bosanskohercegovačkog grada nazivaju Bišćanima?"

Silvio je umjesto Bihaća rekao Biševo, premda Biševo nije grad nego otok blizu Visa. 

Dok su se na Facebooku BiH medija neki smijali jer natjecatelj nije znao za Bihać, bilo je i onih koji su ga branili jer trema čini svoje ispred kamera. 

 

Podsjetimo, naša je Potjera nedavno bila hit i u Srbiji zbog pitanja o Konstrakti, srpskoj predstavnici na Euroviziji. Pitanje je glasilo: 'Što Konstrakta nema?', a ponuđeni odgovori su bili - karta, knjižica i svjedodžba, a natjecatelj Ante ostao je pomalo zbunjen kad je na ploči ugledao pitanje. Na kraju je odgovorio 'svjedodžba' i fulao točan odgovor koji je glasio 'knjižica' jer Konstrakta u pjesmi spominje zdravstvenu iskaznicu koju, kako je i sama priznala u pjesmi, nema.

U ulozi lovkinje našla se Morana Zibar koja je odmah ponudila točan odgovor, a potom i objasnila da je veliki fan Konstrakte.  - Ja sam potpuno zaluđena Konstraktom, obožavam te, Konstrakta, ako ovo gledaš, iako znam da imaš pametnija posla, sad će Eurosong na kojem ćeš pobijediti - kazala je Morana, a njezina je izjava odmah prenesena u srpskim medijima.

VIDEO: Započelo slavlje u Engleskoj: Kraljica je na tronu već 70 godina 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mladen valentić
mladen valentić
16:18 03.06.2022.

Adrenalin u takvim trenucima čini svoje i u brzini se puno puta izgovori svakakvih glupih pitanja!

DU
Deleted user
14:43 03.06.2022.

A zašto bi to trebao znati ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije