Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav i drama

Evo što će sve doživjeti vaši najdraži likovi iz sapunica

Foto: HRT
1/14
14.10.2018.
u 22:05

Što rade Ali Nedžat, Zlatko ili Magnolia pročitajte na našem portalu

U nastavku pročitajte sadržaj sapunica HRT-a, RTL-a i Nove TV:

 

HRT

Spone ljubavi // (pon-pet 12.23h)

 

Epizoda 144
Pedro pretuče Herculesa. Valdir pokuša ubiti Fininha, ali je uhićen. Herculesa uhite. Venturini govori Salete da je Hercules napravio plan protiv nje. Robinson pokušava zavesti Luciane. Venturini želi da Salete dobije još jedan mandat. Ciro govori Pedru gdje se skriva Magnolia. Augusto odlazi s Pedrom do njezina skrovišta. Helo dobiva trudove u kolibi. Fininho prizna zločine i prijavi Tiaa inspektoru. Sueli nalazi Tiagovo oproštajno pismo. Mag dobiva od Tiaa 30 milijuna dolara. Antonio umiruje Leticiju. Mag ne želi odati gdje je Helo. Vitoria odlazi u tvornicu i nazove Anu Luisu. Marina vodi Tiaga na pučinu. Mag se ukrca u Tiaov avion. Pedro nalazi Helo, spašava je i vodi u bolnicu. Pedro nazove Tiaa da mu javi da je spasio Helo. Tiao traži da kontrolni toranj otkaže let. Ana Luisa kaže Flaviji da je Fininho kriv za Isabelin nestanak. Helo rađa Ricarda.
Epizoda 145
Magnolia odluči oduzeti sebi život. Flavia govori Ani Luisi da je Marina Isabela i govori joj o svome sudjelovanju u prijateljičinoj predstavi. Tiao je uhićen. Ne osjeća se dobro i pada na tlo. Tiago je tužan zbog Isabele. Međusobno se optužuju. Tiago kaže da je među njima gotovo. Marina baca pištolj u more. Leticia odlazi na transplantaciju koštane srži. Helo oprašta Pedru. U međuvremenu prođe nekoliko godina. Helo, Pedro i Ricardo uživaju. Pedro i Helo slave Leticijino ozdravljenje. Ciro izlazi iz zatvora. Yara i Silvia ga čekaju. Camila se javlja Pedru i Helo. Edu i Xanaia šalju Helo i Pedru poruku iz New Yorka. Vitoria i Augusto čekaju još jedno dijete...

Foto: HRT

Imperij // (12:27)
 

Epizoda 1
igrom sudbine jedno ljubavno razočaranje pretvara se u priču o moći i bogatstvu. José Alfredo je ponizan čovjek, pustolov i sanjar koji je život posvetio izgradnji svoga carstva. Sve počinje kada mlad i nezaposlen José Alfredo zamoli brata da ga primi k sebi. Brat Evaldo živi sa ženom Eliane i njezinom sestrom Corom. José Alfredo se odmah ludo zaljubi u Eliane. Žive opasnu i zabranjenu ljubav, te se odluče na bijeg. Na dan bijega Eliane sazna da je trudna, ali ne zna koji brat je djetetov otac. Cora je uspije odvratiti sestru od bijega. Eliane zamoli Coru da ode Joséu Alfredu na kolodvor i kaže mu da ona ne želi pobjeći. Lukava Cora želi prekinuti njihovu vezu, te momku kaže da Eliane čeka Evaldovo dijete. José Alfredo je neutješan i ne zna kamo bi. U tom času na putu mu se pojavi Sebastiao Ferreira. Ganut mladićevom pričom, nudi mu posao tjelesnog čuvara u poslu krijumčarenja dijamanata te njih dvojica odlaze na put. Ferreiru ubija neki kopač te cijeli krijumčarski posao s dijamantima završava u rukama Joséa Alfreda. U Švicarskoj krijumčar José Alfredo upoznaje Mariju Martu iz stare ugledne obitelji koja je ostala bez novca. Vjenčaju se. Ona njemu daje svoje ugledno prezime, a on njoj vraća status i novac bez kojih je ostala. Dvadeset godina poslije José Alfredo, sada poznat kao Komendator, postao je težak, lukav i uspješan muškarac. Vlasnik je poznatog lanca draguljarnica, a za njega se bore troje njegovih nasljednika: plejboj i majčin mezimac José Pedro, dizajnerica nakita Maria Clara i očev buntovni mezimac i najmlađi sin Joao Lucas. Kako bi podnio buran brak bez ljubavi s Marijom Martom, Komendator otkriva pravu ljubav u zagrljaju Marije Isis, zgodne i skromne djevojke s kojom održava izvanbračnu vezu. Kao da nisu dovoljni svi problemi koje ima, potrese ga i vijest o kćeri Cristini za koju nije ni znao. Eliane je uz pomoć sestre Core odgojila svoje dvoje djece i uvijek ju je proganjala pomisao o tome da je trebala pobjeći sa svojom velikom ljubavi. Nakon Elianeine smrti, zločesta Cora oda nećakinji Cristini da je Komendator njezin otac. Ta spoznaja iznenadi djevojku i ona odlazi tražiti svoja legitimna. Otkriće još jedne nasljednice pogoršava obiteljske sukobe, te postaje jasno da pravi neprijatelji mogu biti bliže nego što se misli, nekada i pod istim krovom. Aguinaldo Silva, autor telenovela Fina Estampa, Duas Caras i Senhora do Destino, autor je i ove telenovele djelomično snimane u Švicarskoj. Imperij je priča o moći koja objedinjuje intrige, ambicije i velike tajne. 

Epizoda 2
jose Alfredo se počinje baviti krijumčarenjem dijamanata. U Švicarskoj upoznaje Mariju Martu, propalu aristokratkinju, koja je veoma drska prema njemu. Jose Alfredo u sefu u banci nalazi veliki imetak koji mu je ostavio Sebastiao. Maria Marta prihvati pomoć Josea Alfreda. Evaldo raspravlja s Eliane o imenu djeteta koje je na putu. Maria Marta pomogne Joseu Alfredu da izgleda uglađenije. Trgovkinja dijamantima Maria Joaquina dogovara s njime njegov novi dolazak u Ženevu s dijamantima. On otkrije Mariji Marti da krijumčari dijamante. Eliane rađa Cristinu. Jose Alfredo prosi Mariju Martu nakon što sazna da je trudna. Eliane ponovno zatrudni. Evaldo izlazi proslaviti s prijateljima. Jose Alfredo daje briljantni prsten Mariji Marti. Evaldo gubi život u prometnoj nesreći.
Epizoda 3
eliane pokuša razgovarati sa Joseom Alfredom, ali iznenadi se kada ga ugleda kako ljubi svoju ženu. Maria Marta kaže da je ponovno trudna. Cora prekori Eliane kada sazna da je vidjela Josea Alfreda. Maria Marta ne želi kao njezin muž da dobiju kćer. Rađa se Maria Clara, druga kći Josea Alfreda i Marije Marte. On ponovno odlazi u rudnike planine Roraime. Maria Marta odlazi u bolnicu i rađa treće dijete, Joaa Lucasa. Maria Joaquina obeća Joseu Alfredu da će mu pomoći izgraditi poslovno carstvo. Cristina se oprašta od Vicentea. Eliane se prijavi za štand na novoj tržnici. Jose Alfredo i Maria Marta razmišljaju o gradnji kuće i otvorenju nove tvrtke. Eliane dobiva štand. Jose Alfredo dolazi u planinu Roraimu i ondje je ranjen. Josué ga uspije spasiti i odveze ga liječniku.

NOVA TV

Začin ljubavi // (pon-pet 18:30h)

Foto: Nova TV

Epizoda 89
dok se Mukader i njezin partner pripremaju da provedu taj plan u djelo, Ajfer donosi poprilično ozbiljnu odluku kako bi odvojila Šaziment od Fatiha  

Epizoda 90
Fatih i Zejnep u potpuno neočekivanom trenutku uhvate priliku da nekoliko dana provedu zajedno. Tako će otići na medeni mjesec na koji nisu uspjeli otići prije. Naš par koji planira medeni mjesec u Antaliji, daleko od očiju, našao se u neočekivanoj situaciji kad se Mukades u zadnji tren uključi u plan.  

Epizoda 91
Na povratku iz Antalije i Šaziment se sa Zejnep, Fadik, Orhanom i Selin vraća kući, no Ajfer je više ne želi ondje. Šaziment je izbačena iz kuće pa utekne Fatihu, kojeg smatra odgovornim za svu tu zbrku, i kaže da će od sada živjeti u vili. Taj razvoj događaja jako razveseli Mukades. 
Epizoda 92
Ukućani vile optužuju Mukades da joj se pričinjava Zejnep, to jest da je poludjela, pa je u vrlo lošem stanju. Dok Zejnep i Fatih traže način da Šaziment maknu iz vile, Mukader će riješiti problem. Mukader ponudi Šaziment novac da ostavi Fatiha i poluči uspjeh. 
Epizoda 93
Neće potrajati dugo da nova nevolja zadesi Zejnep i Fatiha kojima je laknulo nakon što su riješili problem Šaziment: Ševket je odlučio udati Zejnep. Dok se Zejnep oštro protivi, Fatiha uhvati grozan strah jer misli da će Ševket uspjeti provesti svoju namjeru. 

 

Na granici // (pon-pet 18:30h)

 

Epizoda 26
akcija "paprika" ulazi u sljedeću fazu - Krešo, Ante i Mijo moraju prenijeti papriku u Hrvatsku, dok im Andrija drži stražu. Tomo i Alma sretnu Andriju, koji odglumi da skuplja drva, misleći da ih se uspio riješiti. No, sumnjičavi Tomo kreće u potragu po šumi s pomalo skeptičnom Almom. Petra izazove Marka na dvoboj na ledini, koji zamalo završi poljupcem. Prekine ih poziv Marku iz stanice - Tomo je dignuo čitavu policiju na noge. Marko je bijesan što ovaj donosi odluke bez njegovog blagoslova. Napada Tomu, kojeg brani Alma. Prilikom šverca, Mijo razdere ruksak i zapraši oči paprikom. Krešo uzima dva ruksaka i pokuša ih sam prenijeti, a Ante kreće s praktički slijepim i u bolovima Mijom prema kući. Anđelka traži od Nediljka da se više posveti sinovima, a Luka to iskoristi da ga opelješi na pokeru. Kad za to čuje Anđelka, ona daje blagoslov Nediljku da kazni Luku. Lidija je očajna, jer Zorka traži od nje da se uda za Juru. Mira se odlučno postavi pred Zorkom za svoju kćer, a Mirela za svoga brata - želi da Kreši da otkaz.  
Epizoda 27
alma stavi Marku bubu u uho kako je doista moguće da su Lokvičani uključeni u šverc. Krešo ne može sam prenijeti svu papriku pa zove Zorku da mu pošalje nekog u pomoć. Petra na svoju ruku uzima auto i odlazi Kreši. Tek što ukrcaju papriku u auto, pojavljuje se Marko, koji ih umalo uhvati na djelu. Petra se izvuče tako što se krene ljubiti s Krešom - glumi da su par pred ljutitim Markom. Ante vuče ozlijeđenog Miju doma. Kada ih Tomo otkrije, Ante i Mijo se razdvoje pa Tomo na kraju uhapsi nesretnog Miju. Iako Mijo u pritvoru ništa ne otkriva Marku, on na nagovor Alme ipak pokreće istragu te s nalogom za pretres odlazi Skorupovićima, a Tomo i Alma Štiglićima. Čitava obitelj Butigan pati zbog Krešine upletenosti u šverc. 
Epizoda 28
tomo kod Štiglića nalazi sef i neke Gordanine i Antine tajne, no ništa više od toga, što ga frustrira. Kod Skorupovića, Andrija i Nediljko se usred prestresa riješavaju paprike pa se ni Markova istraga ne pokaže uspješnom. Iako shvaća da je nešto sumnjivo, bez dokaza se vraća u postaju te ponovo pokuša od Mije izvući neko priznanje. No, Mijo, kojem je u pritvoru sve ugodnije, nikoga ne odruka. Štoviše, on ne želi iz pritvora i govori Gordani da će novčanu kaznu preinačiti u zatvorsku. Zorka je stavila Krešu na pauzu od posla. On je nezadovoljan, ali se oraspoloži kad shvati da je, zbog Marka, njegov novi zadatak glumiti da su on i Petra u vezi. Mate pak nije oduševljen tom vezom, misli da će Krešo postati kao Andrija. Oni se posvađaju i Krešo slučajno razbije vazu, koju je Mirela radila s majkom. Ljutita Mirela im naređuje da ju poprave kako god znaju! Vinka dolazi k Zorki s novom ponudom - šverc dizajnerskih lažnjaka. Zorka ju, usprkos Petrinom protivljenju, odbije. 
Epizoda 29
dok sastavljaju vazu, Krešo i Mate shvate da ih je Mirela preveslala - ona je izmislila priču o majci i vazi samo da ih pomiri. Zorka poludi kad čuje da Mijo želi ostati u pritvoru, ne želi da se pročuje da ona svoje ljude ostavlja u zatvoru pa pristaje na posao s Vinkom. Istovremeno, Jure i Lidija su na pragu konzumacije svoje ljubavi, no romansu prekida poziv: DVD Lokvica pozvan je na požarište u Dalmaciju. Gordana zaključa Antu, no on bježi skokom kroz prozor. Andrija od Bože traži blagoslov za vatrogasce, a Božo ga ispraća sa sličicom sv. Florijana. I policija RH i BIH ispraća vatrogasce. Svi su zabrinuti, jedino se Lidija uvjerava da je njen Jure, pobjednik vatrogasnih igara, siguran. Zorka otkazuje akciju za Vinku, jer su dečki na požarištu. No, Stana ju podsjeti kako su one same tako nekad radile pa Zorka ipak kreće u organizaciju akcije. Marko saznaje da ga vraćaju u Zagreb.

 

Kazna // (pon-pet 09.55)

Epizoda 35
hasan sazna da je netko potajno vratio Didemin dug. Misli da je to Ali Nedžat i odlazi mu se zahvaliti, međutim, Ali Nedžat ne zna ništa o tom dugu... Sve zanima koja je ruka i razlog iza te tajne... Hasan nesvjesno daje Aliju Nedžatu važnu informaciju. 
Epizoda 36
naz je vidjela Ejlul kod Alija Nedžata i odlazi ne dopustivši mu da objasni. G. Enver je siguran da je Murat isplanirao smrt njegova sina Bariša. No zanima ga razlog sve većeg Muratova neprijateljstva. Kako bi otkrio tu tajnu, domogne se tajnih stvari iz Muratova sefa. Nalazi i dokument koji će uništiti Alija Nedžata. 
Epizoda 37
g. Tarik i Fejza dosad se nisu obazirali na Ali Nedžatova upozorenja i sad su prisiljeni nanovo procijeniti situaciju. G. Tarik daje g. Enveru nevjerojatnu ponudu kako bi ovaj vratio udjele tvrtke. Saznati za tu ponudi potpuni je krah za Fejzu. Gokče je naljutila Gendžova ljubavna izjava. Ne zna da je Emre prati. Kad je uhvati samu, Emre je zatvara u sobu kuće u kojoj je zabava. Pokazuje potpuno drukčije lice i nema nikoga da čuje Gokčeine vriske upomoć 
Epizoda 38
fejza je bijesna na oca kad sazna da je trgovao njezinim životom. G. Enver saopći Fejzi da Bariševa smrt nije nesreća nego ubojstvo. To je drugi težak udarac za nju. Murat dođe u rezidenciju i zatekne g. Tarika na podu u nesvijesti. Nije svjestan da je njegova velika tajna otkrivena.
Epizoda 39
murat je otišao toliko daleko da će prisloniti g. Enveru pištolj na glavu. Zatečen je neočekivanim događajem. Ibo otkriva da je Murat platio Hasanov dug. To dovodi do tuče između Alija Nedžata i Murata i iznosi tajnu iz Muratove prošlosti na vidjelo. S druge strane, Umut je čuo što se dogodilo Gokče i na mrtvo prebije Emrea.

RTL

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Pogrešan čovjek // (pon-pet 20.00)

Epizoda 23

Lazar se neugodno iznenadi kad u bolnici ugleda brata. David moli prijatelja odvjetnika da dođe do informacija o Lazarovoj prošlosti. Lea otkrije Lazaru svoje strahove. Nastasja se dolazi oprostiti sa Zlatkom. Biba moli Peru da iskoristi svoje veze kako bi saznao više o Lazarovoj obitelji. Mihajlo je zainteresiran za novi poslovni projekt.

Epizoda 24

Keti dolazi Dijani u kliniku i pomaže joj s terapijom. Mihajlo saznaje neobičnu informaciju pa se obraća svom ocu za pomoć. Leu, Lazara i Zoe muči neizvjesnost oko termina održavanja operacije. Pero moli starog kolegu da prokopa malo o obitelji Crnković. Marina i Livio pripremaju iznenađenje za Leu.

Epizoda 25

Zoe sudjeluje u plesnoj priredbi u parku. Marina ima nove probleme s Livijem. Lazar se opet nađe u opasnoj situaciji. Mihajlo manipulira Dijanom kako bi mu pomogla u ostvarenju njegovih planova. Lazar piše pismo Lei za slučaj da operacija ne prođe dobro. Lazar i Zoe odlaze na operaciju presađivanja bubrega.

Epizoda 26

Dok čekaju ishod Zoine operacije, Lea šokira Marinu priznanjem o svojoj prošlosti. Lazar se budi iz anestezije i upoznaje bolničarku Tinu. Mitar se neoprezno izlane pred Milenom, koja biva razočarana u starog Lazara. Mihajlo prijeti doktorici Tadić. Zlatko i Ven polako izglađuju odnose.

Epizoda 27

Zoe i Lazar opraštaju se od zajedničkog boravka u bolnici. Milena napokon priznaje Mitru da čezne za njim već četrdeset godina. Dok se suočava s ovrhama, Lea čeka vijest o tome je li dobila stalno zaposlenje u školi. Tina iznenadi Lazara. Keti je zapanjena kad otkrije tko je Zoein donor. Dijana se vraća kući.

Ključne riječi

Komentara 1

GI
Gips
22:31 14.10.2018.

Nek dožive da im ukinu emitiranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije