Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zove se tako

Emma Stone želi svoje pravo ime natrag

Emma Stone
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
06.01.2017.
u 11:21

Iako je javnosti poznata kao Emma, njezino pravo ime je zapravo Emily Stone, no kao takva se nije mogla pridružiti holivudskom Udruženju glumaca jer je to ime već bilo zauzeto

Iako je na vrhuncu slave zbog uloge u mjuziklu La La Land, glumica Emma Stone ipak želi samo jedno. Glumica, naime, želi svoje ime natrag. Iako je javnosti poznata kao Emma, njezino pravo ime je zapravo Emily Stone, no kao takva se nije mogla pridružiti holivudskom Udruženju glumaca jer je to ime već bilo zauzeto.

Kada se pridruživala Udruženju glumaca imala je 16 godina i odlučila je zvati se Riley. To je ime nosila šest mjeseci no kada su je jednom na setu 'Malcolma u sredini' u kojem je gostovala zvali 'Riley' nije imala pojma koga dozivaju. Tada je odlučila da ipak ne može biti Riley.

Nakon toga je htjela promijeniti ime u Emily J Stone s obzirom na to da joj je srednje ime Jean, no na kraju se ipak odlučila za Emma jer je to bilo bliže Emily. 

>> La la Land glavni favorit sa čak sedam nominacija

Ključne riječi

Komentara 11

M3
Miške 3
13:08 06.01.2017.

Kako vijest. Wau. Sad znamo. Prepisujete iz drugih časopisa. O Bože gdje su ona vremena kad je izlazio Vjesnik?

Avatar ludi kekec
ludi kekec
16:02 06.01.2017.

jaaaako zanimljivo!!! dajte još ovakvih vrhunskih članaka...

RO
robertbruckner
17:24 06.01.2017.

Ema veli: vise niko nece da me .ebe hehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije