Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro raspoložene

Elegantno izdanje: Sandra Perković na premijeru predstave stigla u društvu naše glumice, pao je i poljubac

Rovinj: Weekend Media Festival, panel Sport na prvom mjestu
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/9
18.11.2022.
u 22:10

Sandra je za ovu prigodu odabrala elegantno crno izdanje koje upotpunila decentnom šminkom i valovima u kosi, dok je Marija odabrala sivu haljinu i srebrne viseće naušnice. Dobro raspoložene pozirale su okupljenim fotografima, a u jednom trenutku atletičarka je glumici dala slatki poljubac u obraz.

Naša uspješna atletičarka Sandra Perković (32) stigla je na premijeru predstave ''Mnogo vike ni za što'' u društvu glumice Marije Borić (42), a fotografi su uhvatili njihov prisan trenutak.

Sandra je za ovu prigodu odabrala elegantno crno izdanje koje upotpunila decentnom šminkom i valovima u kosi, dok je Marija odabrala sivu haljinu i srebrne viseće naušnice. Dobro raspoložene pozirale su okupljenim fotografima, a u jednom trenutku atletičarka je glumici dala slatki poljubac u obraz.

Sandru je predstava oduševila pa je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju i napisala: ''Bili ste savršeni. Bravo, bravo, bravo''.

17.11.2022., Zagreb - Domjenak za uzvanike u Klubu kazalista Komedija nakon sto je u gradskom kazalistu Komedija premijerno izvedena predstava Williama Shakespearea Mnogo vike ni za sto. Sandra Perkovic, Marija Boric. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
Podsjetimo, Sandra je nedavno u društvu prijateljica među kojima je bila i voditeljica Ana Radišić otputovala u Pariz. Iako je francuska prijestolnica poznata kao grad ljubavi, Sandra nije otputovala u društvu dečka, trenera Edisa Elkasevića već se odlučila za ''girls trip'' te pokazala kako uživaju u ukusnoj hrani, slasticama i noćnom provodu.

Suputnice na ovom putovanju Sandri su bacačica kugle Valentina Mužarić, vizažistica Iva Čuljak Dujić i Ana Radišić. Djevojke su obišle brojne poznate lokacije u gradu, a pratiteljima se posebno svidjela fotografija iz večernjeg izlaska.

Sandra je već 10 godina u sretnoj vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem, a par se nerijetko susreće s pitanjima kad će pred oltar. 

-Mislim da nakon deset godina života s Edisom je to samo pitanje vremena. Kad će? Može sutra, može ove godine, može za deset godina, glavno da smo mi zajedno i da stvaramo jednu veliku priču i zajednički život i da smo tu jedno za drugoga. A to je ja mislim u današnje vrijeme rijetkost- rekla je Sandra u intervjuu za IN Magazin. "Za mene je brak svetinja. Ja želim da on bude moj odabranik i ja njegova, a kad će se dogoditi ta službena primopredaja prezimena, to ću vas obavijestiti", dodala je Perković i naglasila da je najbitnije da se njih dvoje slažu i razumiju. 

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

Komentara 2

ZA
zagi101
01:59 19.11.2022.

kakav naslov, pao je i poljubac ajme novinara

NE
neberemed
07:14 19.11.2022.

Ove dame su poznatije po svojim predivnim partnerima,jedna po bračnom,druga po nikakvom,takva se krasota teško nađe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije