Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnjivi dron

Dva dana nakon što je Will Smith udario Chrisa Rocka policija stigla na njegovo imanje

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
1/8
30.03.2022.
u 09:57

Naime, policija je posjetila imanje glumca samo dva dana kasnije. Netko je prijavio da dron leti kroz Casablancu u Los Angelesu gdje žive brojne zvijezde, ali i obitelj Smith.

Nakon što je glumac Will Smith na dodjeli Oscara udario komičara Chrisa Rocka, drama se nastavlja u čudnom smjeru. Naime, policija je posjetila imanje glumca samo dva dana kasnije. Netko je prijavio da dron leti kroz Casablancu u Los Angelesu gdje žive brojne zvijezde, ali i obitelj Smith. 

– Poslali smo jedinicu da pokuša locirati dron i vidjeti jesu li to paparazzi ili se događa nešto drugo, no kada smo došli, letjelica je već nestala, napustila je taj prostor – kazao je šerif okruga. 

Vila u kojoj živi obitelj Smith prostire se na 967 četvornih metara stambene površine, a cijelo imanje, šuška se, kupili su za 11.3 milijuna dolara. 

Inače, Willova supruga Jada konačno je jučer prekinula šutnju nakon što je njezin suprug Will Smith ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara zbog šale o alopeciji koju je komičar i voditelj Rock izrekao na račun Smithove supruge. – Ovo je period za ozdravljenje i tu sam zbog toga – napisala je Jada na svom Instagram profilu i to je prvi put da se oglasila u javnosti nakon incidenta koji je napravio njezin suprug. Njezin suprug Will ispričao se danas Chrisu Rocku zbog ponašanja na dodjeli Oscara i šamara koji mu je dao. 

– Nasilje u svim njegovim oblicima otrovno je i destruktivno. Moje ponašanje na dodjeli Oscara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinu zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagirao. Želim ti se javno ispričati, Chris. Bio sam izvan sebe i pogriješio sam. Neugodno mi je i moji postupci nisu odraz muškarca kakav želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote – poručio je Will Smith.

Ispriku je uputio i Akademiji i produkciji dodjele, a u međuvremenu Akademija je pokrenula i istragu vezanu za ovaj incident.  Upravni odbor Akademije filmske umjetnosti i znanosti sutra će održati novi sastanak na kojem će donijeti odluku kakve sankcije prijete Smithu, a spominjala se i mogućnost da mu se oduzme Oscar koji je osvojio za glavnu mušku ulogu u filmu "Kralj Richard".

Disciplinske mjere mogu biti takve da prisile glumca da vrati Oscar, a može mu biti izrečena i najteža kazna – suspenzija s Akademije. To bi pak bi Smitha svrstalo u isti red s Harveyjem Weinsteinom i Billom Cosbyjem, koji su izbačeni zbog nedoličnog seksualnog ponašanja.

VIDEO Will Smith ispričao se Chrisu Rocku: "Moje ponašanje bilo je neprihvatljivo. Sram me"

Ključne riječi

Komentara 4

BS
@bserver
23:28 31.03.2022.

Više boli emocionalno nasilje nego je budalu bez obraza zabolio šamar. Kojeg je zaslužio! Svi se furaju na mantru o "nasilju" ali emocionalno i psihičko nasilje ostaje u sjeni! A otrovnije je i destruktivnije 1000 puta od fizičkog. O tome svi šute! Sramotno!

MR
MrWho
14:31 31.03.2022.

Nema se zbog čega ispričavati! Spodoba koja zbija šale na račun tuđe bolesti treba se ispričati. Šteta što ga Will Smith nije poslao šakom na pod.

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
14:46 30.03.2022.

Suska se da je ipak mozda sve bilo dogovoreno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije