Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica nam otkriva koje su njene strasti te zašto su ona i Frano Lasić hipnotizirani jedno drugim

Dolores Lambaša: Više nikad neću ići kod estetskog kirurga

02.04.2009.
u 23:30

Vatrena glumica Dolores Lambaša zapalila nas je već davno svojom pojavom na domaćoj glumačkoj sceni. A u HTV-ovu showu “Zvijezde pjevaju”, gdje nas svake subote golica i svojim glasom, njena svestranost postala je konačno u cijelosti transparentna. Hitom Parnog valjka “Ugasi me” prošli je vikend atmosferu showa dovela do usijanja a čime će nas sutra iznenaditi ostaje, naravno, iznenađenje.

Partner vam je Đulijano Đanić. Jeste li zadovoljni tim izborom te kakav je Đulijano učitelj?
– Đulijano je najbolji izbor! Vrlo je temeljit, sistematičan i vrijedan učitelj. Šteta što ja nisam takva kao učenica. Stalno se odupirem, a poslije vidim da je bio u pravu. Pripremamo se četvrtkom nekoliko sati i to je to. Problem je udaljenost jer on je u Splitu, a ja u Zagrebu. Njegova supruga Kristina i moj Frano se brinu oko organizacije gostiju, odabira pjesama i svih ostalih tehničkih stvari i velika su nam podrška!

Hoćemo li vas vidjeti u finalu i što biste, ako do toga dođe, voljeli pjevati?

– Ništa ne očekujem ni od koga i ničega, samo od sebe, tako da će mi sve lijepo što se dogodi biti iznenađenje. A u finalu, ako do njega doguramo, pjevala bih “Molitvu” od Ive Gamulina Đanija i Doris Dragović.

Šuška se da ste na feštama najčešće vi ona koja povede pjesmu. Što vam znači pjevanje?
– Pjevanje, kao i pisanje usko su povezani s glumom, a kada glumim osjećam se življom no ikada. Vidjet ćete uskoro koliko mi pjevanje znači!

Javnosti ste zanimljivi i po vezama sa starijim muškarcima. Što vas privlači baš k njima?
– Kada pomislim na Franu, ja uopće ne pomislim na neku stariju osobu nego samo na svoju ljubav. Dakle, koliko medije zbunjuju moji odnosi, toliko i mene njihova pitanja o njima. Vjerujte mi.

Kako se slažete s Franom?
– Nikad bolje, magnetičan mi je kao prvog dana, hipnotizirani smo jedno drugim! Ima sposobnost da male, svakodnevne stvari napravi tako značajnima i pamtljivima da mi je svaki dan s njim nevjerojatan. Ni sa kim mi u životu nije bilo ovako dobro, često pomislim da sam možda umrla pa da to i ne znam te da sam u raju u kojem mi je on dodijeljen.

Jeste li povećali usnice ili je njihovo povećanje reakcija na ljuskice koje ste nedavno stavljali na zube? Biste li pod nož da nešto na sebi promijenite zbog neke uloge?
– U ordinaciji dr. Tatjane Knego stavljene su mi ljuskice na zube i sada se smijem više nego ikada. Što se tiče usana, mrvicu su napunjene hijaluronom, i to samo na dijelu gdje sam imala ožiljak. Kako se ta kiselina razgrađuje, za mjesec dana ću imati stara identična usta. Ipak, kao glumica, neću u budućnosti više ništa dirati. Kakva jesu da jesu, to su moja usta!

I za kraj jedna pikanterija. Kada toliko volite pjevati, pjevate li i pod tušem?
– Ne! Pod tušem se ljubim! Eto, sad imate i naslov.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije