Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZNJEŽILA FANOVE

Dirljiva objava Borne Kotromanić posvećena sinu nikog ne ostavlja ravnodušnog: 'Sinu mome...'

Foto: Instagram
1/8
12.08.2020.
u 18:50

Posebnom objavom na Instagramu za sina Luku Rajića mlađeg, Borna Kotromanić raznježila je mnoge fanove.

Sinu mome lavljeg srca, hrabrosti i lojalnosti Luki danas je 22. rođendan! Sretan ti rođendan, ljubavi moja! - čestitala je Borna Kotromanić svom sinu rođendan na Instagramu, a u nastavku fotografija nizale su se one iz prošlosti dok je on još bio maleni dječak.

Ususret obilježavanju posebnog dana njezin Instagram vrvi od lijepih čestitki, a ona redovito objavljuje slike iz njihove svakodnevnice. Inače, Luku je dobila desetogodišnjem u braku s poduzetnikom Lukom Rajićem. Od 1996. do 2006. dobili su tri sina: Frana (20) , Bornu (23)  i Luku (22) , a danas je u vezi s izraelskim poduzetnikom Ronom Haleom s kojim ima 10-godišnjeg sina Rafaela.

Sreću nije pronašla ni u braku s Lukom Rajićem, ali kaže da joj je taj brak donio puno dobroga. 

– Najprije, donio mi je mogućnost da imam puno djece i da se mogu baviti njima. To je meni bilo neopisivo važno jer mi je bilo nezamislivo da moram raditi osam sati i boriti se za egzistenciju te usput “hendlati” djecu. Ja nisam imala majku kakva sam ja željela biti majka. A željela sam biti maksimalno prisutna, možda i u onoj mjeri koja je bila pretjerana jer sama nisam imala majku dok sam odrastala. To je za mene bio luksuz, moći živjeti svakodnevno sa svojom djecom i paralelno se razvijati s njima. Imala sam dovoljnu pomoć, da se oko mene čisti, pere i pegla, a ja sam se uz odgoj djece mogla posvetiti i vlastitom razvoju i edukacijama. Moja su djeca danas rezultat mog širokog fokusa i velike pažnje koju sam im mogla priuštiti. Kad ste dijete, maštate da ćete postati učitelj, medicinska sestra, dečki policajci... a ja sam htjela biti žena i majka. To je meni bio ultimativni cilj, žena u punini svoje ženstvenosti i majčinstvo – rekla je za prošlogodišnji Večernjakov specijal. 

Nedavno je u jeku kampanja kandidata za parlamentarne izbore komentirala izjavu Miroslava Škore o silovanjima te tada na društvenim mrežama poslala porku koja je glasno odjeknula.

- Rodila sam četiri sina, hrvatska državljanina. Prije braka sam imala jedan abortus. Ne, nisam bila djevica. I u braku sam imala jedan spontani pobačaj. Odradila sam više za natalitet Hrvata nego Škoro sa svojom demagogijom i potencijom - poručila je Borna. Svojom iskrenom porukom Borna je oduševila mnoge žene koje su joj čestitale na hrabrosti i ovako iskrenoj poruci.

Komentara 9

Avatar marlony
marlony
19:56 12.08.2020.

Jako dirljivo kad nije morala raditi 8 sati i hendlati sa djecom što sama kaže da ne bi mogla. Jako dirljivo. Ali ima nešto što je sigurno - a to je karma. Život je nepravedan ali karma je 100x za..banija...

CR
crohumans
19:58 12.08.2020.

Vrlo dirljivo ! Imati luksuz da ne mora raditi 8 sati kao ostali... vrlo dirljivo !!!!!

Avatar GeniKameni
GeniKameni
20:59 12.08.2020.

Hahaha..., brak s Lukom Rajicem joj je donio mnogo toga dobroga! Trebala je to istaknuti mnogo snaznije i uvjerljivije. Deset godina tog braka joj je donijelo 40 milijuna eura! To je 4 milijuna godisnje, rijetki su oni koji se mogu pohvaliti s takvom godisnjom zaradom, pogotovo oni koji ni prstom nisu mrdnuli za svoju placu! Sad moze filozofirati o zivotu do mile volje jer nikakvih egzistencijalnih problema vise nema... niti ih je imala otkad je upoznala Luku Rajica... To je strasno dirljivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije