Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na odmoru

Poznate Hrvatice fotkale se u badićima i nasmijale sve: 'Nas dvije. Punoo brakova'

Foto: Instagram
1/7
12.08.2020.
u 16:31

Pratiteljima su to dokazale novom fotkom u badićima pored mora na brodu, a Anin opis fotografije s dozom sarkazma nasmijao je sve.

Glumica Anu Gruica Uglešić i voditeljica Lana Pavić dugogodišnje su prijateljice, a sada su zajedno i na odmoru na otoku Hvaru. 

Pratiteljima su to dokazale novom fotkom u badićima pored mora na brodu, a Anin opis fotografije s dozom sarkazma nasmijao je sve. 

"Nas dvije. Četvero djece. Punooo brakova... Naša buduća predsjednica Lana Pavić ni ovom prilikom nije se dala navući na preseksi ljetne slike. Mudro", napisala je.

Foto: Instagram screenshot

Lana je u svom opisu bila puno kraća pa je napisala samo: "Borba".

Lana ima troje djece, Laru Bornu dobila je u vezi s poduzetnikom Branimirom Brkljačem, te Iris Luciju i Marka Aurelija iz braka s Markom Kožulom. S njezinim prvim brakom s Ivorom Vucelićem završila je na naslovnicama jer je brak završio samo nakon par mjeseci.

Ana je u braku sa psihijatrom Boranom Uglešićem, dok je prije toga bila u braku s Dijanom Jahjefendićem. A iz veze s Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

Ključne riječi

Komentara 4

5S
505.scrtom
17:38 12.08.2020.

jel im je to hobi neki novi sakupljanje brakova

DU
Deleted user
17:13 12.08.2020.

Puno brakova... Vjerovatno ne shvaćaju kakvu poruku šalju.

SE
sesvečan7
17:11 12.08.2020.

...konjino govori jezik koji cijeli svijet razumije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije