Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno sretni

Ovim potezom Meghan i Harry pokazali da misle ozbiljno i da se ne vraćaju u Britaniju

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
12.08.2020.
u 15:30

Nije poznat iznos koji su supružnici izdvojili za svoj dom, a ne zna se ni točna lokacija zbog njihove sigurnosti.

Princ Harry i Meghan Markle u tajnosti su kupili kuću u Americi. Kako pišu strani mediji, vojvode od Sussexa više ne žive u kućama svojih prijatelja, već su odlučili kupiti vlastitu nekretninu u Santa Barbari.

Tamo navodno žive već šest tjedana, a s njima su i maleni Archie, te Meghanina majka Doria Ragland. 

 - Ovo je prvi dom koji je baš njihov, prvi dom koji Harry i Meghan mogu nazvati svojim. Ovo je posebno vrijeme za njih kao par i kao obitelj. Već šest tjedana imaju potpunu privatnost, a samo to su cijelo vrijeme i željeli - kazao je izvor blizak paru. 
Nije poznat iznos koji su supružnici izdvojili za svoj dom, a ne zna se ni točna lokacija zbog sigurnosti. 

- Oni su o ovome jako dobro promislili i dobro su sve istražili. Ovo je mjesto gdje planiraju biti sretni, upoznati nove prijatelje i odgojiti malenog Archieja koji će imati priliku družiti se s djecom svojih godina - tvrdi isti izvor. 
Iako su Harry i Meghan tužili fotografe koji su u dvorištu snimili Doriju s bebom Archiejem dok su živjeli u Los Angelesu, izvor tvrdio da to nije razlog zašto su otišli iz grada u kojem su dom pronašle mnoge hollywoodske zvijezde. 

- Već su i ranije razmišljali o kupnji nekretnine u Santa Barbari. Kuća Tylera Perryja bila je samo privremeni smještaj, a Harry smatra da njegovoj obitelji ne treba 18 spavaćih soba. Želio je manju kuću s više karaktera - naglasio je izvor. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije