Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasmetalo im

Seve pozirala na ljuljački u moru i pokazala fatalnu figuru, a fanovi prigovorili zbog Igora

Foto: Instagram
1/9
12.08.2020.
u 17:34

Pjevačica na fotki u crnom dvodjelnom kupaćem kostimu, stojeći na ljuljačci u moru, a sve je iznenadila njezina fatalna figura.

Severina trenutno uživa na odmoru na otoku Korčuli gdje se druži sa svojim prijateljicama, a fanove je sada oduševila novom fotkom u badiću.

Pjevačica na fotki u crnom dvodjelnom kupaćem kostimu, stojeći na ljuljačci u moru, a sve je iznenadila njezina fatalna figura.

"Leti visoko, a njen novi moto je YOLO", uz fotku je napisala stih iz svoje pjesme Magija, koju je i označila.

Foto: Instagram screenshot

Njeni su je fanovi zasuli komplimentima na račun izgleda, ali nekima je, čini se, malo zasmetalo što s njom nema supruga Igora.

"Ne znam kako ona ovako dobro izgleda", "Bože kako si lijepa", "Nikad zgodnija", pisali su joj ispod, a poneki su joj zamjerili što na slici nema Igora.

"Sve super, sve je ok, al bez Igora nije za pet, fali", pisali su.

Severina već mjesec dana ljetuje u Dalmaciji, a nakon rodnog Splita, zaputila se s prijateljima na otoke, a na Korčuli je susrela i kolegicu Maju Šuput.

Ključne riječi

Komentara 23

BA
banijash
18:10 12.08.2020.

djeluje kao da je visoka 3 metra.. Ima puuuuno ljepsih cura bez silikona i photoshopa

DU
Deleted user
18:02 12.08.2020.

Gde ti je dite nesrećo , kukumačeš po medijima , ma oduzeti .

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:37 12.08.2020.

Seve je prava hrvatica i lijepa dalmatinka koja je u stilu poduzetnickog bratstva i jedinstva priuštila puno nezaboravnih užitaka mešetarima sa puno love iz Srbije, BiH i Slovenije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije