Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije nimalo ugodno'

Dino Jelusić zaražen je koronavirusom, otkrio kakve simptome ima pa obrisao objavu

Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
11.01.2022.
u 10:51

U komentarima su se odmah javili brojni obožavatelji koji su mu poželjeli brz oporavak. Objavu u kojoj je otkrio da je zaražen Dino je ubrzo obrisao s društvenih mreža.

Hrvatska i dalje bilježi veliki broj zaraženih koronavirusom, a među njima je i pjevač Dino Jelusić (29). Da je pozitivan na COVID-19, talentirani glazbenik otkrio je pratiteljima na društvenim mrežama uz fotografiju kućnog testa za koronu. 

"Da", napisao je Dino u objavi i otkrio simptome. "Moji simptomi su temperatura (još uvijek dosta visoka), strašna glavobolja, slabost, drhtavica, a voda mi ima metalni okus. Nije nimalo ugodno, stoga budite oprezni", otkrio je Jelusić u objavi koju je ubrzo obrisao s društvenih mreža. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

U komentarima su se odmah javili brojni pratitelji koji su mu poželjeli brz oporavak. Među njima je i slavni gitarist Chris Brooks. "Želim ti brz oporavak i da što prije prođu simptomi", poručio mu je Brooks. 

Podsjetimo, Jelusić je svoju karijeru započeo još kao dječak. Odnio je pobjedu na dječjem Eurosongu u Kopenhagenu te je u Hrvatskoj po tome i ostao zapamćen. Jelusić je prošle godine dobio poziv za pridruživanje slavnom britanskom rock bendu Whitesnake, a nakon toga su mu stigle brojne čestitke domaćih, ali i stranih izvođača. 

– Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i, kao što mi je sam veliki Coverdale rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda – kazao je u srpnju prošle godine Jelusić. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Svirus
Svirus
11:25 11.01.2022.

Nadajmo se da će se momak izvući živ uz bakin čaj od kamilice i žlicu meda natašte ujutro. A dobro je baka rekla: "Obuci se dobro sine, vani je ladno". Nema znanosti i struke do baka...

ŠO
šolman
11:17 11.01.2022.

Da simptomi Covida nisu ugodni, za razliku od npr. gripe koju jedva cekas dobiti zbog divnih simptoma.

Avatar Dokman
Dokman
12:00 11.01.2022.

Što mislite jel taj lik cijepljen? 😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije