Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarna glumica

Nakon deset dana otkriven stvarni uzrok smrti legendarne glumice Betty White

Foto: PA/Pixsell
1/4
11.01.2022.
u 09:15

White je nakon moždanog udara bila prisebna te je preminula mirno u snu

Glumica Betty White preminula je od posljedica moždanog udara, javlja TMZ. U potvrdi o smrti navodi se da je glumica moždani udar imala šest dana prije smrti. White je nakon moždanog udara bila prisebna te je preminula mirno u snu, tvrde osobe koje su je poznavale.

Podsjetimo, Betty je preminula u svom domu 31. prosinca u stotoj godini života. Glumica je trebala stoti rođendan proslaviti za dva tjedna. Nakon njezine smrti počele su se širiti glasine da je uzrok smrti dobivanje booster doze cjepiva protiv koronavirusa, a njezin agent je to demantirao.

Dodajmo da je Betty svoju karijeru započela 1939. godine, što je čini najdugovječnijom ženskom TV zvijezdom. Bila je poznata po nezaboravnim ulogama u Zlatnim djevojkama i u brojnim sitcomima, među kojima i u Mary Tyler Moore Showu te je višestruka dobitnica nagrade Emmy. Dodajmo i da je glumica samo tjedan dana prije smrti razmišljala o proslavi stotog rođendana koji bi s njom proslavili svi obožavatelji i prijatelji gledanjem dokumentarnog filma "Betty White: 100 Years Young – A Birthday Celebration". 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:24 11.01.2022.

Radi se o tome - da nije primila dozu, još bi živila.

Avatar Svirus
Svirus
10:08 11.01.2022.

100 godina, COVID ili moždani radi booster doze... Znanost možda i nikada neće imati odgovora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije