Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veseli se

Kći bivšeg premijera otkrila sve o nastupu na Dori: 'Prošle godine nisam se pripremila, ove godine bit ću super!'

Foto: instagram
1/7
11.01.2022.
u 08:00

Ella Orešković jutros se javila u HRT-ovu emisiju ''Dobro jutro, Hrvatska'' i otkrila sve detalje o nastupu koji planira

Ella Katherine Orešković, kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, ponovno će nastupati na Dori kako bi i ove godine okušala svoju sreću u izboru za pjesmu Eurovizije. Jutros se javila u HRT-ovu emisiju ''Dobro jutro, Hrvatska'' i otkrila sve detalje o nastupu koji planira. 

"Prošle godine nisam se baš dobro pripremila, ali mislim da ću ove godine biti super. Imat ću ovog puta četiri plesača, koreografiju, i veselim se nastupu", rekla je Ella i priznala da još nije pogledala svoj prošlogodišnji nastup.

"Ne znam kad ću ga pogledati, zapravo sam pogledala samo komentare i sve super piše, samo me malo smeta taj scenski nastup. To je zapravo bilo moje prvo scensko pojavljivanje, sve mi je bilo novo, imala sam puno treme, ali ove godine bit ću super", ispričala je.

Ella se prošle godine predstavila pjesmom “Come this way”, čiji je tekst napisala sama, a glazbu je pak potpisao njezin producent Siniša Reljić Simba, koji ju je nagovorio da svoj talent pokaže široj publici te da se prijavi na Doru.

"To je opet bilo preko noći, pozvao me u studio, dao da poslušam glazbu koju je napravio, a ja sam počela pisati tekst i odmah je sve došlo", rekla je Ella i dodala da će se svaki dan spremati za nastup u Opatiji. 

VIDEO>>I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mamina maza
14:01 11.01.2022.

Uvijek ti treba netko sa zaleđem i lovom da te pogura. U bilo čemu. Sami talent najčešće nije dovoljan.

PA
pavlov
11:28 11.01.2022.

Šta ne može kćerka ex premijera Građevine, sama financirati svoj hobi.... Ima toliko talentirane dijece, puno bolje od ovih bliskih politici i kase koja od te politike i dolazi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije