Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI VOLARIĆ EKSKLUZIVNO

Danima sam sjedio po kafićima s Dujmićem. Rekao je: Iz pakla te izvlači duša koja je s tobom dok ležiš na podu u kupaoni

11.02.2022.
u 19:57

Rajko Dujmić i autor ovoga teksta Toni Volarić sjedili su danima po kafićima u zagrebačkim Ravnicama i snimali razgovore koji su po njihovom dogovoru, ali i formalnom ugovoru, bili temelj za jednu buduću sveobuhvatnu biografiju jednog od naših najplodnijih skladatelja zabavne glazbe. - Ja sam bio Titanic, jer je najstrašnije kad nigdje ne možeš izaći da te netko ne gleda dvostrukim očima. A ja sam se cijeli život svuda vozio tramvajem, svi su me mogli gledati. Zapravo, bježao sam od svoje slike u javnosti gdje nisam mogao biti ja, nego ono što ljudi vide u meni.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:17 11.02.2022.

Zanimljivo, birao je takav život ali mu se nije sviđao. Wtf

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?