Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šalju im ponude

Britanski mediji pišu da se princeza Eugenie i suprug sele u SAD, savjet su pitali Harryja i Meghan

Foto: PA/Pixsell
1/8
09.02.2023.
u 18:42

Princeza Eugenie svog je prvog sina Augusta rodila u veljači 2021. godine, a ona i njezin suprug Jack sada jedva čekaju novu prinovu. Nakon što stigne i drugo dijete, kako pišu britanski mediji, par bi se trebao preseliti bliže princu Harryju i Meghan Markle

Princeza Eugenie (32), najmlađa kći princa Andrewa i Sarah Ferguson, sa suprugom Jackom se navodno seli u Sjedinjene Američke Države. Britanski mediji pišu da bi se mogli preseliti u Kaliforniju nakon što se rodi njihovo drugo dijete. Inače, vijest o njezinoj drugoj trudnoći potvrdila je Buckinghamska palača 24. siječnja ove godine, a kako tvrde prijatelji, par traži kuću u blizini princa Harryja i Meghan Markle. Harry i Meghan navodno im već šalju podatke o kućama koje se prodaju u njihovom susjedstvu. Eugenie bi, tvrde, ipak više voljela živjeti u zapadnom dijelu Hollywooda. Razlog preseljenja bi mogao biti poslovne prirode. 

Princeza Eugenie svog je prvog sina Augusta rodila u veljači 2021. godine, a ona i njezin suprug Jack sada jedva čekaju novu prinovu.

- Princeza Eugenie i Jack Brooksbank sa zadovoljstvom objavljuju da ovoga ljeta očekuju svoje drugo dijete. Obitelj je oduševljena i August se jako veseli što će postati veliki brat - potvrdila je palača u priopćenju u siječnju. 

Ubrzo nakon toga, Eugenie je na svom Instagram profilu podijelila slatku snimku kako joj njezin sin ljubi trbuh.

- Tako smo oduševljeni što možemo podijeliti dolazak novog člana naše obitelji ovoga ljeta - napisala je princeza. Još nije poznato hoće li par dobiti djevojčicu ili dječaka. 

Eugenie i njezin suprug Jack počeli su izlaziti 2011., a dvije godine nakon bili su prisiljeni održavati vezu na daljinu kada je princeza otišla iz Londona kako bi radila za aukcijsku kuću u New Yorku. Ondje je bila dvije godine, a odmah po njezinom povratku krenule su glasine o zarukama. No, Jack ju je zaprosio 2018. godine kada su zajedno bili u Nikaragvi. Vjenčanje su održali iste godine.

Princeza Eugenie uvijek je u sjeni puno poznatijih i popularnijih bratića, prinčeva Williama i Harryja, no prema pisanjima britanskih medija, upravo je ona miljenica kraljice Elizabete II. Eugenie i njena starija sestra Beatrice (34) zbog nemogućnosti da zasjednu na trona nisu bile toliko zanimljive javnosti. No njihov kontroverzni otac, princ Andrew, se svojedobno pobunio zbog njihove uloge u kraljevskoj obitelji, a kraljica mu je udovoljila i rekla da njezine unuke zaslužuju sudjelovati u više događanja. Obje su se nerijetko pojavljivale s bakom, no Eugenie ipak prednjači i bila je u njezinom društvu tijekom važnijih obveza.

Zanimljivo je da ona smije za razliku od Harryja i Williama nazivati Elizabetu II. bakom u javnosti, dok joj se oni moraju obraćati kao kraljici. Koliko su bliske, princeza je pokazivala i svojim istupima u kojima je otkrivala nešto o njoj te je često njezina gošća na škotskom imanju u Balmoralu. Naime, tamo je kraljica prošlih godina najčešće odmarala od srpnja do listopada. Kraljica je bila i među prvim ljudima koji su saznali za princezine zaruke s Jackom Brooksbankom.

VIDEO Više od 60 godina Ćiro je bio vjeran i odan svojoj Zdenki koju je upoznao kad je bila maturantica

Komentara 1

AT
atlantisind
20:22 09.02.2023.

,,savjet su pitali " ko vam dade diplimu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije