Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazov

Branko Đurić zapjevao Severininu pjesmu 'Gas, gas': Ne znam što se tu ima pjevati!

Branko Đurić
Foto: Screenshot
1/3
23.07.2015.
u 07:38

Poznati komičar Branko Đurić Đuro Severininom hitu 'Gas, gas' dao je potpuno novu dimenziju

Branko Đurić Đuro prije nekoliko dana našao se pred zanimljivim izazovom koji je pred njega stavio pjevač Željko Bebek. Naime, poznatog komičara Bebek je nominirao da otpjeva Severininu pjesmu "Gas, gas", a izazov je bez okolišanja prihvatio.

– Ne znam ima li se tu što pjevati, ali "challenge" je "challenge" i mora se ispoštovati –  kazao je Đuro prije nego što se upustio u interpretaciju Severinina hita. 

Ovaj izazov nastao je u okviru banjolučkog festivala Jelen Demofesta, a cilj mu je izazvati nekoga da otpjeva pjesmu koju inače nikada ne bi otpjevao ili mu žanrovski nije bliska.

Nakon odrađenog izazova, Đuro je nastavio s nominacijama. Nominirao je Davora Gopca koji mora otpjevati pjesmu Olivera Dragojevića po svom izboru.

>>Stand up Branka Đurića za kojim luduje regija stiže u Hrvatsku

>>Gaf HTV-ove voditeljice koji je naljutio glumca Branka Đurića

Komentara 2

BE
berija
11:15 23.07.2015.

Svaka čast na komentaru, Đuriću.

SO
sonya
11:37 23.07.2015.

bravo djuricu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije