Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSONG 2021

Boycie iz Mućki ne krije oduševljenje srpskim natjecateljicama: 'Rekao sam vam! Kakva zemlja!'

Foto: PA/PIXSELL/Instagram Screenshot
1/8
22.05.2021.
u 10:41

Glumac John Challis, poznat kao Boycie iz Mućki na društvenim mrežama dao je do znanja koliko su ga srpske predstavnice na Eurosongu impresionirale.

Grupa Hurricane iz Srbije protutnjala je pozornicom Eurosonga u Rotterdamu u drugoj polufinalnoj večeri i izazvale reakcije diljem Europe. Svojom izvedbom plasirale su se u večerašnje finale, a na tome im je čestitao britanski glumac John Challis, poznat kao Boycie iz legendarnih "Mućki".

Prije njihovog nastupa na Twitteru je podijelio njihovu fotografiju poručivši: "Rekao sam vam! Kakva zemlja! Srbija će biti ponosna večeras".

Nakon što su djevojke izborile finale, John se ponovno oglasio.

"Čestitam na ulasku u veliko finale. Briljantno!", poručio je glumac koji je u Beogradu snimio dokumentarac Boycie in Belgrade u kojem istražuje fenomen popularnosti serije koja mu je donijela slavu. Tada je o svom provodu u glavnom gradu Srbije redovito izvještavao na Twitteru.

Pohvalio se John kako ga je na ulicama Beograda u blizini Muzeja automobila zaustavio policajac kako bi ga  upozorio da se ne smije parkirati tamo gdje je naumio. 

- Ne smiješ se parkirati tu Boycie, ali možemo li napraviti selfie? Ne mogu proturječiti tome - napisao je glumac uz fotografiju koju je objavio s policajcem. 

U intervju koji je dao medijima u  Srbiji rekao je kako mu je dosad Srbija bila nepoznanica i želja mu je upoznati cijelu zemlju zbog čega je najavio svoj povratak.

VIDEO Hrvati na društvenim mrežama pobijesnili zbog Albininog plasmana

 

 

 

Komentara 5

DU
Deleted user
11:01 22.05.2021.

Još jedan ljubitelj cajki. Mućkaroš.

AL
AlojzVjekoslav
11:26 22.05.2021.

Voli čovek qurve. Alaj mu vera

ZA
zagabria5
11:05 22.05.2021.

Šta je tu čudno, ljudi ga fino ugostili i ovaj se dobro osjećao tamo. Nije on jedini u povijesti koji je pisao dobro o Srbiji nakon što su ga ugostili. Srbi su gostoljubiv narod, problem je u lošoj ekspanzionističkoj politici koja šteti svim susjedima, ali i njima samima. A to ovi turisti naravno ne vide i ne osjete na svojoj koži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije