Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila

Urnebesno! Možete li pogoditi koju kandidatkinju 'Ljubav je na selu' oponaša Lana Jurčević?

Foto: screenshot Amazon
1/11
22.05.2021.
u 10:00

Međutim, Bahra uz gledatelje showa ima fanove i među našim zvijezdama, a to je otkrila i pjevačica Lana Jurčević koja je na TikTok i Instagram profilu objavila video na kojem oponaša najpoznatiju kandidatkinju.

Kandidatkinja 13. sezone "Ljubav je na selu" Bajra Zahirović toliko je omiljena među gledateljima da je postala začetnica pokreta 'bahrizam' koji je postao vrlo popularan na društvenim mrežama. 

Bahra je već ranije rekla da je ona svjetska žena, a to je i pokazala u emisiji kada je pokazala svoje znanje njemačkog i engleskog jezika. Na to ju je ponukala komunikacija s Marijanovom djevojkom Patty, koja je s Tajlanda i ne zna baš najbolje engleski, a kako ne zna hrvatski, komunikacija je bio problem. No, ne i za Bahru. 

Međutim, Bahra uz gledatelje showa ima fanove i među našim zvijezdama, a to je otkrila i pjevačica Lana Jurčević koja je na TikTok i Instagram profilu objavila video na kojem oponaša najpoznatiju kandidatkinju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

- Kad mi počne turistička sezona na moru u restoranu - piše u tekstu videa. 

Brojni komentari pod videom oduševili su se njezinom interpretacijom. 

Albina Grčić zapjevala Tick-Tock i Olivera: "Predviđam da ćemo na Eurosongu biti među top 10"

Komentara 2

DU
Deleted user
10:56 22.05.2021.

Ismijavati hendikepirani osobu je baš na razini ove pevaljke.

FR
froddo77
20:14 22.05.2021.

Mene je sram u njezino ime jer ona srama i obraza nema. Kao i "kolegice" koje bi za lajk i pratitelja napravile sve. Lajk i pratitelji mogu biti skupa torbica,kozmetika itd. Sramotno je davati medijski prostor ovakvim "damama" ali damee su davna prošlost kao i odgoj, kultura, bonton, itd, itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije