Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predivna danijela

Bivša djevojka Gorana Ivaniševića (52) obara s nogu, bila je Kraljica svijeta, a i danas osvaja zavidnom linijom

Foto: Luka Cerovina
1/8
03.12.2021.
u 08:58

Danijela je jedina Hrvatica koja je osvojila titulu najljepše na svijetu 1989. godine, a sada je pokazala da su godine samo broj. Od izbora se mnogo toga promijenilo, a sada je ponovno pokazala vitku i zavidnu liniju.

U Rovinju je u utorak održan izbor za kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta, a osim ljepotica koje su se natjecale, pažnju je ukrala predsjednica žirija Danijela Gračan (52).

Danijela je jedina Hrvatica koja je osvojila titulu najljepše na svijetu 1989. godine, a sada je pokazala da su godine samo broj. Od izbora se mnogo toga promijenilo, a sada je ponovno pokazala vitku i zavidnu liniju.

Foto: Josip Čekada
Mnogi je pamte po vezi s tenisačem Goranom Ivaniševićem (50) s kojim je vezu započela nedugo nakon što je postala Kraljica svijeta, a zbog njega se tada preselila u Monte Carlo, no njihova veza nije opstala. Danijela je sreću pronašla s nogometnim trenerom Nenadom Gračanom (59) s kojim je dobila tri kćeri – Lauru, Almu i Emu, a proteklih nekoliko godina gradi karijeru u obrazovanju.

Postala je profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Majčinim stopama krenula je i njezina kći Ema koja se prije tri godine osvojila titulu Kraljice Jadrana, a Danijela je tada otkrila kako je prihvatila činjenicu da se njezina kći također želi baviti manekenstvom. 

 Dvoumila sam se! I suprug se dvoumio, pogotovo moji roditelji, nono i nona, nisu baš bili jako sretni, rekli su: ''Pa sjeti se sebe.''  Pa nisam ni ja imala neka loša iskustva, al' dok je ona dobra u školi, dok izvršava sve druge obveze, nemam ništa protiv – odgovorila je tada Danijela.

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti'

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mentat
Mentat
09:55 03.12.2021.

Znači vi gospođu koja ima svog muža, svojih 3 djece i svoju karijeru, ovdje predstavljate kao "bivšu djevojku Gorana Ivaniševića"?! ..... Gospode Bože 🤦‍♀️

TR
tratincica68
14:12 03.12.2021.

Tko kaze da se ne vidaju sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije