Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jonshel Alexander

Strašna tragedija: Mlada glumačka zvijezda upucana u automobilu, imala je tek 22 godine

Foto: Screenshot Youtube
1/2
03.12.2021.
u 07:00

Glumica je preminula na licu mjesta, a njezin suputnik u automobilu uspio se sam odvesti do bolnice.

Dječja zvijezda, kako su je nazivali, Jonshel Alexander, tragično je preminula 27. studenog u New Orleansu sa samo 22 godine. 

Prema policijskom izvješću, Alexander i neidentificirani muškarac upucani su više puta dok su sjedili u automobilu. Glumica je preminula na licu mjesta, a njezin suputnik u automobilu uspio se sam odvesti do bolnice. 

Američki mediji pišu da je policija brzo identificirala vozilo za koje vjeruje da je povezano sa zločinom stoga su zamolili lokalnu zajednicu za pomoć ukoliko su ga vidjeli. 

Jonshel je inače rođena u tom gradu, a sa samo 12 godina dobila je ulogu po kojoj je i danas najpoznatija. Naime, 2012. godine glumila je Joy Strong u filmu Beasts of the Southern Wild.  Alexander je bila prestara za ulogu, ali redatelj Benh Zeitlin bio je toliko impresioniran njom da je, kako je rekao, oko nje izgradio lik Joy Strong. 

"U film smo dodali dio koji je bio jako inspiriran njom. Puno je replika ona napisala, a veliki dio lika izrastao je iz Jonshel. Njezin lik u filmu zove se Joy Strong, što se uvijek činilo savršenim opisom nje. Bila je uistinu snažno svijetlo svima", rekao je Zeitlin.

Ipak, nakon njegova filma Alexander se nije dalje posvetila glumi. Nakon mature počela je raditi u restoranima i posvetila se jednogodišnjoj kćeri Devynne Robinson.

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

Komentara 1

OK
okvals54
09:32 03.12.2021.

I to je Amerika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije