Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak život

Bila je san svakog muškarca, a pogledajte kako izgleda sada

Foto: Profimedia
1/6
16.11.2018.
u 10:53

Fox danas ima 52-godine i još uvijek uživa popularnost, a u knjizi koju je napisala opisala je teško razdoblje u životu, za što je najviše kriv njen otac.

Pjevačica Samantha Fox sredinom 80-ih uživala je veliku popularnost. Zbog izazovnih fotografija i izgleda imala je mnogo obožavatelja i u to vrijeme mediji su pisali kako je od nje popularnija i više fotografirana samo princeza Diana. 

Samantha je bila san svakog muškarca, a prije glazbene karijere bila je model. Poslije 1986. više se posvetila glazbi. Fox danas ima 52-godine i još uvijek uživa popularnost,  a u knjizi koju je napisala opisala je teško razdoblje u životu, za što je najviše kriv njen otac.

Pjevačica i bivši model otkrila je kako je njen tata John bio alkoholičar, ovisnik o kokainu te je bio i nasilan. Šokantan je dio u knjizi u  kojem opisuje kako ju je otac jednom napao. Mjesecima ga je nagovarala da joj stavi radio u automobil, a kad on to nije učinio, Samantha je zamolila svog tjelohranitelja da to napravi. U tom trenutku u njenom ocu proradio je bijes i napao je Samanthu.

Foto: Profimedia

– Divljački me počeo udarati i cipelario dok sam rukama prekrivala glavu. Sestra Vanessa uspjela je u jednom trenutku maknuti oca od mene, a ja sam otpuzala u kuću. Tata je krenuo za mnom i počeo me gađati bocom. Ležala sam u krvi dok nije došla hitna – ispričala je Samantha.

Ova 52-godišnja pjevačica i dalje nastupa i uživa popularnost, a koliko se promijenila fizički, prosudite sami.

Pogledajte tko su najveće hrvatske zavodnice

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar poljicanin
poljicanin
11:27 16.11.2018.

I što joj sada fali sa 52 godine?

IM
Immanuell
11:53 16.11.2018.

Izgleda kao žena od 52 godine.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
15:28 16.11.2018.

Večernji list bio prije san svakog čitaoca a pogledajte kako sad izgleda 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije