Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA TANJA

Bila je glavna zvijezda 'Ljubavi na selu' a sad je ušla u 'Parove' i odmah upala u trojac

Tanja Šustić
Foto: Screenshot
1/4
29.12.2019.
u 08:00

Odmah po dolasku u showu sprijateljila se s voditeljicom Slađanom Petrušić Slađom i Dušanom Zdravkovićem, koji su, navodno, u otvorenoj vezi.  Njih troje su se ljubili i dirali ispred ukućana

Čim je na Badnjak ušla u srpski show "Parovi" Tanja Šustić (21) postala je nova velika zvijezda ovog regionalnog showa. Hrvatski gledatelji ovu su djevojku upoznali prvo u RTL-ovim zvijezdama gdje je s ručnikom na glavi pjevala Zaninu "Dodirni mi koljena", a zatim i u protekloj sezoni "Ljubavi na selu", gdje se borila za naklonost Daniela Granje iz Ekvadora. 

Tanja je odmah po dolasku u "Parove" svima ispričala svoju tužnu životnu priču. U Hrvatsku je došla s Kosova i odrasla je u dječjem domu. 

- Nije me život mazio, zato izgledam starije. Rođena sam na Kosovu, za vrijeme 2002. su me preselili u Hrvatsku zbog papira jer su se punili dječji domovi i s djecom iz drugih zemalja. S tri godine sam ostala bez roditelja. Usvojile su me razne obitelji. Imala sam tri udomiteljske obitelji i jednu posvojiteljsku na duže od 10 godina - kazala je Tanja koja je za život zarađivala i plešući na šipci. 

- Ja nisam tip djevojke koji laže ljudima - 'Znaš ja sam plesala, ali nisam s nikim spavala'. Jesam. Preživljavala sam, znala sam odraditi gaže za veće novce. U nekim trenucima svi smo mi prostitutke. Makla sam se od tog posla i u Zagrebu otvorila svoj kozmetički salon - kazala je Tanja. 

Odmah po dolasku u showu sprijateljila se s voditeljicom Slađanom Petrušić Slađom i Dušanom Zdravkovićem, koji su, navodno, u otvorenoj vezi.  Njih troje su se ljubili i dirali ispred ukućana, a Tanja je u jednom trenutku rekla:

- Joj, nemojte, palim se. Mlada sam, neiskusna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije