Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potukla se u realityju

Slađa iz 'Noćne more' u Beogradu osuđena na šest mjeseci zatvora

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
10.07.2019.
u 12:42

Slađana Petrušić Slađa 2015. godine u reality showu 'Parovi' pretukla je Jelenu Golubović.

Slađana Petrušić, publici poznata iz Malnarove ''Noćne more'' osuđena je na šest mjeseci zatvora zbog toga što se u reality showu "Parovi" 2015. godine potukla s Jelenom Golubović, prenosi Kurir.

Slađana je pretukla Jelenu nakon čega je Jelena završila u bolnici, a zbog nasilnog ponašanja Slađana je izbačena iz "Parova". Poslije se opet vratila u reality, a u sezoni koja se nedavno prikazivala bila je i u ulozi voditeljice.

Nakon izrečene kazne Slađa je iz sudnice u Beogradu izašla s osmijehom na licu i pravila je grimase dok je pozirala fotoreporterima i djelovala je kao da je presuda ne opterećuje.

Prije izricanja same presude objavila je i nekoliko videa na Facebooku u kojima je snimila Jelenu i napisala je:

– Dosadno... a Golubica će pobijediti jer je izbacila batak.

Pogledajte snimku fizičkog obračuna Slađe i Jelene

 

 

Komentara 3

AN
Androniko
14:15 10.07.2019.

Malnara sam izuzetno cijenio, kao i njegovo legendarno društvo iz emisije. Malnar je bio hrabar, nikoga se nije bojao, a puno je pomogao ekipi beskućnika. Ova Slađa mi se nikad nije uklapala među njih, iritantna osoba i jedina koju je Malnar isprdao i iskoristio... bio je u pravu, pogotovo sada kada druguje sa ratnim zločincima u susjedstvu.

Avatar VinkoL
VinkoL
14:04 10.07.2019.

Dnevna doza regionizacije bez zastoja... A jel ima kakvih novosti o Mađaricama, Crnogorkama, Talijankama, Fatama, Mojcama... i one su nam susjede, kaj ne? Ili se mora pisati samo o komšinicama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije