Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima razlog

Milijanina mama objasnila zašto ona i suprug nisu došli kćeri na svadbu

Foto: Facebook
1/4
08.09.2019.
u 10:30

Milijana Bogdanović i njezin 53 godine stariji partner vjenčali su se danas, a na vjenčanje nisu došli Milijanini roditelji

Milijana Bogdanović i njezin 53 godine stariji partner Milojko Božić vjenčali su se u Požegi. Ovaj par zbog velike razlike u godinama privukao je pažnju medija u regiji, ali o njihovoj vezi pisali su i brojni strani mediji.

Par je sudjelovao nedavno i u reality showu "Parovi" gdje je njihova ljubav u nekoliko navrata bila u kušnji, ali po izlasku iz showa donijeli su odluku da će se vjenčati.

Među uzvanicima na njihovom vjenčanju nisu bila ni Milojkova djeca niti Milijanini roditelji, od obitelji Milijanu je podržala baka, a navodno su joj došle i sestre. Milijanina mama Slađana za Alo.rs je rekla kako je bolesna i ne može ići na svadbu, a dodala je kako Milijanin otac ima važnu utakmicu i zato propušta kćerino vjenčanje.

- Milijana je uzbuđena, sretna... Ja sam tužna i srce me boli što nisam tamo - rekla je Slađana. Dodala je kako su na vjenčanje otišle i Milijanine sestre i baka. Na vjenčanju je bilo veselo i mladenka je plesala cijelo vrijeme, a uskoro će mladenci na medeni mjesec u Grčku. 

Pogledajte najkraće zvjezdane brakove

Komentara 1

SA
samuraj
13:32 08.09.2019.

Doći će na rastavu, sa muzikom 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije