Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBOKI DEKOLTE

Barbara Kolar o komentarima na haljinu: 'Ako tako nastave, razvit ću psihički poremećaj'

Foto: Instagram
1/6
16.11.2020.
u 13:37

Nije prvi put da se komentira moj izgled, no ne moraju svi uvijek biti lažni moralisti i dušobrižnici. Čula sam da su komentirali: "Joj ona je tako mršava jer ima psihički poremećaj." Ako će se nastaviti tako pisati, stvarno bih ga mogla i razviti, u šali nam je kazala Barbara.

Dora Fišter i Bojan Jambrošić ispali su u polufinalu ovogodišnjeg izdanja HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju", no subotnju emisiju zasjenila je haljina Barbare Kolar, koja je postala glavna tema ovog vikenda na društvenim mrežama. Dok su neki hvalili haljinu, bilo je i onih kojima se nije svidjela. 

"Nestašna je, ali u moru silikonskih dodataka napokon prirodni dekolte...", "Ne možemo protiv prirode. Blistate...", "U čemu je tajna tako dobrog izgleda Barbara?" pisali su joj u komentarima obožavatelji.

No, bilo je i onih koji su je kritizirali. "Dekolte koji joj nikako ne paše, ni frizura nije neka", napisala je jedna korisnica Twittera, a u komentarima se javila i bivša premijerka Jadranka Kosor, koja je napisala "tužno".

1/7

– Ja sam za te komentare samo čula, a nisam ništa čitala. Drago mi je ako je moja haljina svrgnula pozornost nacije s uobičajenih drama i stvari koje nas muče, pa je to postao najveći problem u dva dana. Znala sam da će haljina biti polarizirajuća, pa je jednima bila u hollywoodskom stilu, a drugima svjetska katastrofa. Imala sam lijepi vikend i nisam ga htjela kvariti čitajući komentare. Koliko sam vidjela, ništa se nije dogodilo i nisam prešla granice ukusa. Osobno ne mislim da je ta haljina nekog trebala uvrijediti – kazala nam je Barbara Kolar i dodala kako je haljinu popravljala na pola emisije jer nije imala probu.

– Haljina je divna i kad sam je probala u trgovini, super mi je stajala. No svjesna sam bila da je gornji dio haljine predugačak za moj struk pa smo svi gledali hoće li skliznuti. Tijekom snimanja uhvatili smo je s nekoliko šavova, pa je sve držalo. I prije je bilo takvih haljina i komentara, samo ne znam zašto ljudi misle, kada su tako okrutni, da to nekoga ne pogađa. Nije prvi put da se komentira moj izgled, no ne moraju svi uvijek biti lažni moralisti i dušobrižnici. Čula sam da su komentirali: "Joj ona je tako mršava jer ima psihički poremećaj." Ako će se nastaviti tako pisati, stvarno bih ga mogla i razviti – u šali nam je kazala Barbara.

Nakon snimljenih dosadašnjih epizoda "Zvijezde pjevaju", Barbara Kolar i Duško Ćurlić u subotu će uživo voditi finalnu emisiju. Za tu je emisiju spremna nova haljina, otkrila nam je Barbara.

– Haljina je tijesna, ali kad se podvuče patent-zatvarač, sve je pod kontrolom. Nacija će biti zadovoljna – kazala je Barbara. 

 

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
15:06 16.11.2020.

Htjeli mi to ili ne godine idu. Umjesto da se prilagodi godinama što joj je vrlo lijepo stajalo ona bi se htjela vratiti u mladost i onda evo što je od sebe napravila. Stariju i ružniju, a to ne priznaje.

MI
Mislav
14:34 16.11.2020.

Znači žena je izgubila kompas- Vrijeme ide, ona je nekoliko puta drastično mijenjala masu i posljedice su tu. Obuci se normalno i sve će bit normalno. Ona već ima psihički poremećaj. Koža joj izgleda staro i gotovo. Možemo jedino se lagat i reć joj da izgleda kao da ima deadest, a ne izgleda!

RO
roland
14:51 16.11.2020.

Vjerojatno će je vrlo brzo maknuti! Onda će cmoljiti da su je makli, a ne razumije da zbog svojeg izgleda više nije "televizična". Ma što to značilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije