Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na sudu su

Posrnula pjevačica tvrdi da se užasno boji vlastitog oca, a sada opet zabrinula fanove: Ovo je moj zadnji video

Foto: Profimedia
1/7
16.11.2020.
u 07:00

Najviše zbog toga što joj je otac Jamie Spears, s kojim je upravo zbog toga na sudu - skrbnik. Jamie se između ostalog brine za njezine financije, a sumnja se da je zbog njegovih odluka prošle godine izgubila čak 300.000 dolara.

Pjevačica Britney Spears ponovno je zabrinula fanove objavivši video na Instagramu za koji je rekla da je njezin posljednji. Pjevačica je već neko vrijeme zaista aktivna na društvenim mrežama, no mnogi njezini fanovi nisu uvjereni da sama odlučuje što će objaviti.

Najviše zbog toga što joj je otac Jamie Spears, s kojim je upravo zbog toga na sudu - skrbnik. Jamie se između ostalog brine za njezine financije, a sumnja se da je zbog njegovih odluka prošle godine izgubila čak 300.000 dolara. 

Zbog cijele situacije, pjevačica je bila primorana zaposliti odvjetnika, a u bitci ju podržava i majka Lynne i dečko Sam Asghari, no mnogi obožavatelji su uvjereni da ni on nema najbolje namjere, te da je postavljen kao njezin osobni čuvar - a ne ljubavnik. 
Njezin odvjetnik, Samuel D. Ingham III je ovog tjedna na sudu kazao kako se Spears panično boji svog oca i da zbog njega ne želi nastaviti s karijerom. 

Pop- princeza i zvijezda filma 'Crossroads' nije ništa radila još od početka 2019. godine, kada je prekinula nastupe u Las Vegasu. 
Britneyin odvjetnik tvrdi da je zvijezda na početku cijele situacije pristala na skrbništvo zato što joj je to spasilo karijeru, no sada kada ima skoro 40 godina, smatra da ima pravo sama odlučivati o tome tko će biti njezin skrbnik.

Naime,  strani mediji su došli do transkripta sa suda i piše kako je Ingham rekao da je Spears poput pacijenta u komi i da je to najbolji način na koji može opisati njezino mentalno stanje. 
Zbog toga smatra da Britney mora imati odvjetnika koji će je zastupati jer, po njegovu mišljenju, pjevačica nije sposobna samostalno potpisati neki dokument i ne razumije što potpisuje. 

Obožavatelji Britney Spears već su neko vrijeme zabrinuti za pjevačicu i pokrenuli su na društvenim mrežama i pokret pod hashtagom #FreeBritney. Naime, nakon serije bizarnih objava na Instagramu, sve više njih objavljuje kako se čini da pjevačica suptilno pokazuje da nešto s njom nije u redu. Britney objavljuje videe na kojima pleše, pokazuje odjeću i šali se, no neki smatraju da ona ne kontrolira sama svoj Instagram. Njezin otac tada je rekao kako su to sve teorije zavjere i da on samo želi ono što je najbolje za njegovo dijete.

1/10

Ključne riječi

Komentara 1

YO
yocablokirando2022god
17:49 16.11.2020.

Jelenskih mi rogova.... sto sad uciniti???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije