Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
junak reprezentacije i ponos obitelji

Baka Joška Gvardiola otkrila je što se još jučer u njihovoj obitelji slavilo uz uspjeh njezinog unuka

KATAR 2022:  Joško Gvardiol i  Lovro Majer održali konferenciju za medije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
02.12.2022.
u 14:38

Joško je nedavno otkrio koliko mu znači obitelj te da mu jako nedostaju, a svoje roditelje počastio je kućom nakon što je potpisao za njemački klub RB Leipzig. -Jesam, počastio sam ih. Oni su se sa sestrama dogovorili što im se sviđa. U okolici Zagreba, na putu prema Samoboru - kazao je tada.

Junak sinoćnje utakmice protiv Belgije, reprezentativac Joško Gvardiol (20) imao je poseban dan. Osim što je bio ključni igrač i svojim potezima pokazao zašto je najbolji stoper današnjice, u njegovoj obitelji bilo je dvostruko slavlje. Naime, Joškov djed Zvonko proslavio je 82 .rođendan, a njegovi roditelji proslavili su godišnjicu braka.

- Joškov djed, a moj suprug Zvonko slavi svoj okrugli osamdeseti rođendan, a roditelji našeg nogometaša godišnjicu braka, tako da bi nam pobjeda svima bila dar za veliku obljetnicu - rekla je Joškova baka Milka za Zadarski list. Inače, Joškovi baka i djed žive u Novigradu u blizini Zadra, a mladi nogometaš tamo je proveo puno ljeta.

- Ma nemam riječi za opisati ponos i sreću koju osjećam. Moj mali Joško na ponos je cijeloj obitelji, stvarno smo presretni što ga imamo. Zove me često, a i jako voli doći u Novigrad. Vjerujem kako je pred njim blistava budućnost - ponosna je baka.

Nogometna zvijezda odrasla je na zagrebačkim Srednjacima, no njegova obitelj podrijetlom je iz Novigrada pa mještani ne skrivaju ponos što je Joško rodom iz njihovog kraja.

- Joška se sjećam još kao dječačića kad je trčao ovdje po stepenicama. Uvijek je bio otvoren, spreman razgovarati, a posljednji put smo se sreli ovoga ljeta na jednoj ribarskoj feštici. Mislim se neki dan kako je prebrzo odrastao, već je čovjek i pol - rekli su.
Inače, Joška je jučer u Kataru podržala cijela obitelj, a uz roditelje su na tribinama bile i njegove sestre Lorena i Franka koje su nakon sjajne utakmice podijelile i djelić atmosfere sa stadiona.

Nakon dramatične utakmice podijelile su njegovu fotografiju uz koju su poručile: ''Naš ponos''. Franka je također podijelila snimku kada je Joško došao u zagrljaj majke, a ove fotografije oduševile su sve.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium - Ahmad Bin Ali Stadium, Al Rayyan, Qatar - December 1, 2022 Croatia's Josko Gvardiol celebrates after the match as Croatia qualify for the knockout stages REUTERS/John Sibley Photo: John Sibley/REUTERS
Foto: John Sibley/REUTERS
Joško je nedavno otkrio koliko mu znači obitelj te da mu jako nedostaju, a svoje roditelje počastio je kućom nakon što je potpisao za njemački klub RB Leipzig.

-  Jesam, počastio sam ih. Oni su se sa sestrama dogovorili što im se sviđa. U okolici Zagreba, na putu prema Samoboru - kazao je tada Joško koji je često na utakmice, kada je igrao u Dinamu,  putovao tramvajem, a često je znao otići i do Dolca nakon treninga te praviti ocu društvo u ribarnici. 

Mladi stoper meta je brojnih europskih velikana, a skromni dečko sa Srednjaka zaludio je svijet.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

Ključne riječi

Komentara 6

ME
MediciKM
16:02 02.12.2022.

Joško, samo takav i ostani i dalje. Na ponos roditeljima i sestrama. Sada tek počinje tvoja borba. Svijet je okrutan a posebno prema takvima kakav si ti: pošten i dobar!

RO
ronyday
15:52 02.12.2022.

Iz skromnih i poštenih obitelji nastaju velikani kao što je Modrić, Gvardiol i brojni drugi, a sigurno ne iz režimskih koji su rasli u obilju, nasilju nad drugim ljudima nastaju samo slučajni štetočine.

Avatar Ivo_ban
Ivo_ban
15:57 02.12.2022.

Covjek vec sada legenda! Samo da ostane takav i da se ne pokvari kao mnogo brojnih prije njega! Neki zive kao da nema sutra pa zavrse na ulici kada potrose sve. Skromost u danasnje vrijeme je rijetko naci. Zato bravoo Josko, ostani takav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije