Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 'RAT' TREBAJU DVA SUSJEDA

Odnosi s BiH i Srbijom nikad lošiji, a iskorak se može očekivati samo u odnosima sa Slovenijom

21.08.2021.
u 15:50

Kada je riječ o odnosima Hrvatske s BiH i Srbijom, nažalost možemo konstatirati da su ti odnosi i u jednom i u drugom slučaju posljednjih mjeseci najlošiji od rata, iako bi bilo nepravedno i nepošteno krivnju za to isključivo svaliti na Hrvatsku, s obzirom na to da je za suradnju, kao i za svađu, uvijek potreban partner

Komentara 37

TA
tantor
16:19 21.08.2021.

A to ti je život, okruženi smo susjedima koji imaju teritorijalne pretenzije prema našoj zemlji, ali mislim da nisu oni krivi, kriva je našao pomirljiva politika šutnje i izbjegavanja sukoba, treba im stresti sve u facu i gotovo, ali naši političari su kolebljivci i beskičmenjaci.

AZ
Antonio.zg
16:26 21.08.2021.

Nisam razumio u cijelosti zasto je presudno da nas susjedi vole i koliku bi cijenu tocno trebalo platiti za tu ljubav? Kad imas neki nepopularan stav koji se susjedu ne svidja, sigurno te nece voljeti. Ako predaš susjedu dio zemljeje ili mora ili ostavis 500.000 pripadnika svog naroda nekom na upravljanje po volji ne dvojim da ces postati miljenik susjedstva. Ako je inzistiranje da ne damo svoj teritorij i kao garantor Daytona ne dopustamo ukidanje konstitutivnosti vlastitog naroda u BiH infantilan potez onda me bas zanima sto je to zreli potez ?!

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
17:18 21.08.2021.

Tako je to kad Gondor graniči sa Mordorom. Ne možeš imati dobre odnose s čoporima orka na svojim granicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije