Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTANI DOMA

VIDEO Srednjoškolka predložila 100 stvari koje možete raditi u karanteni

Foto: Screenshot
1/2
12.04.2020.
u 17:24

Učenica 3. razreda Prirodoslovne i grafičke škole Rijeka Nina Damjanović napravila je video sa svojih 100 prijedloga što činiti u karanteni.

Cijeli svijet prisilno se morao suočiti s činjenicom koju nitko nije ni slutio samo koji mjesec ranije, a to je da moramo ostati doma zbog pandemije koronavirusa. U početku je nekima i bilo lagano. Pali su planovi. Na red će doći knjige, serije....a onda je dosada zavladala, a lijepo vrijeme gotovo zločesto nas mami van - a u pravo to ne smijemo. 

Učenica 3. razreda Prirodoslovne i grafičke škole Rijeka Nina Damjanović napravila je video sa svojih 100 prijedloga što činiti u karanteni. A neki od njih možda upravo pomognu lakšem izdržavanju dana u samoizolaciji. 

- Dok vani hara koronavirus, a mi svi trebamo ostati doma....ali što raditi cijeli dan? Već smo neko vrijeme doma i nekima je ponestalo ideja - kazala je talentirana djevojka na početku videa koja se želi baviti jednog dana režijom i glumom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije