Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kiksevi favorita

Toulouse iznenadio PSG, a Nica šokirala Monaco

berbatov
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.09.2014.
u 22:15

Parižani bez Zlatana Ibrahimovića, koji ima teškoće s bolnom petom, upisali već peti neodlučen ishod ove sezone.

Favoriti se nisu dobro proveli u prvim susretima 8. kola francuskog prvenstva. PSG bez Zlatana Ibrahimovića, koji ima teškoće s bolnom petom, upisao je već peti neodlučen ishod ove sezone, a ovog puta dva boda 'prosuo' je na gostovanju u Toulouseu (1:1).

- Nismo dobro počeli prvenstvo. Za razliku od prošle sezone gotovo identična momčad više ne pobjeđuje s lakoćom - požalio se trener Parižana Laurent Blanc.

A što bi tek trebao kazati trener Monaca Leonardo Jardim čija momčad bez Falcaa i Rodrigueza nema prošlosezonsku moć. Dokazala je to i protiv gostiju iz Nice koji su se iz kneževine kući vratili sa tri boda (1:0). Pobjedu je momčadi trenera Claudea Puela donio Carlos Eduardo pogodivši već u 7. minuti susreta. Bio je to već četvrti poraz momčadi čija vrata čuva Danijel Subašić, a branio je i protiv Nice.

Kikseve PSG-a i Monaca iskoristio je Lille koji je pobjedom nad Bastijom (1:0) došao na drugo mjesto. A vodeću poziciju može učvrstiti i Marseille u nedjeljnom ogledu sa St. Etienneom.

Ostali rezultati 8. kola: Lorient - Evian 0:2, Metz - Reims 3:0, Montpellier - Guingamp 2:1.

Poredak: Marseille (-1) 16 bodova, Lille 15, PSG, Bordeaux (-1), Metz i St. Etienne (-1) po 14 bodova...

>>Porazi Kranjčara i Jelavića, Rooney postigao 176. gol i postao treći strijelac Premiershipa!

>>Olić trećim ovosezonskim pogotkom donio pobjedu Wolfsburgu

>>Modrićeva golčina i Ronaldov rekord srušili Villarreal

Komentara 1

DH
dalibor.hren
23:18 27.09.2014.

Zlatan ima najvećih problema s mozgom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije