Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA OSUDU

Pogledajte Mourinhov žestoki napad na fizioterapeutkinju Evu Carneiro!

Jose Mourinho
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
13.08.2015.
u 21:22

Navijači javno negoduju, a sad su se javile i brojne udruge koje se bore za prava žena jer način na koji je Mourinho kao javna osoba nastupio pokazuje nepoštovanje prema njoj kao ženi, ali i prema njenoj struci.

Jose Mourinho sa svojim Chelseajem nije najbolje otvorio sezonu pa je poslije prvog poraza od Arsenea Wengera (0:1) u Superkupu ispustio pobjedu protiv Swansea Cityja (2:2) u prvom kolu prvenstva. Velik teret krivnje svalio je na fizioterapeutkinju Evu Carneiro, a sad je procurila i snimka na kojoj se Portugalčev napad jasno vidi.

- Sramota! Razočaran sam liječničkim timom. Ne razumiju igru! Nema veze pere li osoba dresove, brine li se o kopačkama, liječi igrače ili je tajnica, mora znati što se događa na terenu - rekao je poslije utakmice Mourinho, kojem je zasmetalo što su utrčali na teren u posljednjim minutama i odlučili pomoći Edenu Hazardu te ostavili Chelsea s devet igrača na terenu jer 35 minuta prije toga je vratar Thibaut Courtois dobio crveni karton i skrivio jedanaesterac koji je protivnicima donio remi.

A na snimci koja se pojavila vidi se kojom žestinom Mourinho viče prema liječnici dok utrčava na travnjak, a potom viče na nju i dok se vraćala nakon obavljena posla. Iako se ne može otkriti što je rekla, prema izrazu lica i načinu na koji je govorila, čini se da nije ostala dužna temperamentnom treneru.

Najgore od svega u cijeloj priči jest da je kažnjena upravo od strane Mourinha nakon što se na Facebooku zahvalila svima na podršci. Naime, "special One" je odlučio da ona ostaje prvi klupski fizioterapeut, ali da nema pravo biti na klupi na utakmicama, treninzima, a čak nema pravo ulaska u hotel gdje se nalazi momčad.

Tako nešto se navodno ne sviđa ni igračima, ali ne žele se zamjerati treneru. Navijači javno negoduju, a sad su se javile i brojne udruge koje se bore za prava žena jer način na koji je Mourinho kao javna osoba nastupio pokazuje nepoštovanje prema njoj kao ženi, ali i prema njenoj struci. To što nije na domačem terenu uspio pobijediti Swansea krivnja je njega i njegovih igrača, ne liječnika, navijača ili nekod desetog...

>> Mourinhu su baš svi krivi! Liječnica, čovjek s rasvjete, čak i tuđa žena

Komentara 18

SA
samoborka
23:27 13.08.2015.

Čime se Svijet bavi.... Dotična dama je sigurno više nego masno plaćena za radno mjesto koje je dobila tako da joj progutati koje govance ni najmanje nije problem. Problem je gutati vagon govanaca na svakodnevnoj bazi za 3000kn mjesečno. Nitko dotičnu silom ne drži na tom radnom mjestu. Ako joj ne štima nek da otkaz. Ali malo morgen..nije bedasta.

MA
Max009xxx
22:52 13.08.2015.

Edenu Hazardu te ostavili Chelsea s devet igrača na terenu jer 35 minuta prije toga je vratar Thibaut Courtois... Štaa?? Pa de Vanja provjeri tekst prije nego sto izbacis clanak!!

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
23:07 13.08.2015.

Fizioterapetkinja ili fizioterapeutkinja, pitanje je sad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije