Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV POTEZ

Neobičan detalj nakon finala Kupa, trener se ispričao u eteru: 'Bila je to otužna večer...'

Zagreb: Susret Dinama i Rijeke u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/3
15.05.2024.
u 23:20

- Najveći neprijatelj čovječanstva su velika očekivanja, jer onda slijede velika razočarenja. Nadam se kako će utakmica na Rujevici biti bolja - rekao je Samir Toplak

Relativno slabu utakmicu odigrali su Dinamo i Rijeka u prvom činu borbe za Rabuzinovo Sunce. Prvi dvoboj finala Kupa završio je bez pogodaka na Maksimiru pa je jasno da će se sve odlučiti za tjedan dana na riječkoj Rujevici. Gosti su ostvarili ono što su inicijalno željeli, Rijeka nije primila pogodak, ali rezultat je za Dinamo itekako aktivan zbog pravila gola u gostima, koje iz nekog razloga vrijedi za ovosezonsko finale Kupa.

Svi oni koji su u Zagrebu ove srijede očekivali spektakularan nogomet, kakvog smo primjerice vidjeli prije desetak dana u riječkom HNL-ogledu, ostali su duboko razočarani. Ništa ili, najblaže rečeno, gotovo ništa nismo vidjeli, tek pokoju priliku s obje strane i dva udarca - po jednog Hoxhe i Fruka - u gredu odnosno vratnicu. Ovih 0:0 bilo je najpravednije...

Zagreb: Susret Dinama i Rijeke u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/21

Nakon utakmice kao da ništa pametnoga nije za reći imao niti Samir Toplak. Trenerska, prije toga i igračka ikona hrvatskog nogometa bila je na Maksimiru u ulozi stručnog analitičara MAXSporta, televizijske kuće koja je prenosila prvi dvoboj finala Kupa. Toplak se na kraju, ničim izazvan, valjda iz osobnih razloga ispričavao gledateljima za lošu utakmicu koju su gledali pred malim ekranima.

- Ispričavam se gledateljima. Slušali su klišeje igrača i trenera jer ni oni nisu mogli puno toga reći, takva je bila utakmica! Jedna otužna večer na Maksimiru. Osim atmosfere na Maksimiru, sve je drugo bilo za zaborav. Najveći neprijatelj čovječanstva su velika očekivanja, jer onda slijede velika razočarenja. Nadam se kako će utakmica na Rujevici biti bolja - rekao je nekadašnji trener zaprešićkog Intera, Varaždina, Gorice, Kustošije...

Samir Toplak
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Tako, ostaje nam se samo nadati da će uzvratni dvoboj u Rijeci ponuditi više dobrog, boljeg nogometa no što smo ga imali prilike gledati na Maksimiru.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
bacenheider
06:41 16.05.2024.

Svi treneri i igraci trebali bi biti svjesni da sa ovakovim nocometom nece privuci navijace na stadione i zato stadioni izgledaju tako otuzno prazni u hnl-u ,izuzev hajdukovog.Igracima su te utakmice,jedna na tjedan radno vrijeme i onda to nemogu odigrati borbeno.Engleski,njemacki,spanjolski stadioni su puni jer se tamo igra nogomet,a kod nas uspavanka.Jedino sto znadu poslije utakmica kmecati i uvijek krivi suci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije