Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremni za plažu i osunčan izgled

Izradite sami: krema za sunčanje i maska nakon sunčanja

sunčanje
Thinkstock
14.07.2015.
u 13:11

Ako ste jedni od onih koji su oduvijek maštali o prekrasnoj brončanoj boji kože aromaterapeutkinja Mary Novosel ima za vas tri prirodna recepta prema kojima sami možete napraviti kremu za sunčanje te masku nakon sunčanja.

U magazinu Moje zdravlje otkrivamo recept za izradu ulja za sunčanje od stolisnika i nevena koji će pružiti vašoj koži osjećaj svježine te će joj pomoći da se brže regenerira. Ako želite ubrzati stvaranje melanina, izradite sami mrkvino ulje za sunčanje. Beta-karoten iz mrkve pomoći će vašoj koži da dobije brončani ten kakav ste oduvijek željeli. Određeni sastojci iz ovako pripremljenih ulja pružit će vam SPF 15-20 tako da je vaša koža sigurna i zaštićena na suncu.

Nakon sunčanja, kožu je svakako potrebno hidratizirati. Zato smo vam pripremili recept za izradu maske nakon sunčanja, ali i protiv opečene kože. Za izradu maske je potrebno svega par sastojaka, a budući da je bogata vitaminima, vodom i beta karotenom brzo će obnoviti vašu kožu i pružiti joj osjećaj svježine.

Recepte za izradu domaćeg ulja za sunčanje te maske nakon sunčanja potražite u magazinu Moje zdravlje za samo 14 kuna na svim kioscima.

Foto: VLm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije