Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A'marie

Njene su sunčane naočale omiljeni modni dodatak Hrvatica

Sunčane naočale
Foto: PR FOTO
1/13
10.06.2015.
u 09:58

Leće u boji također su detalj koji modelima daju snažan dojam, skladno uklopljene u ostatak dizajna kojeg čini i zanimljiva transparentnost materijala.

Hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić predstavlja svoju novu kolekciju sunčanih naočala koje su već odavno postale omiljeni modni dodatak među Hrvaticama, ali i šire.

Dizajn za ovu sezonu pomno je osmišljen kroz igru upečatljivih boja zahvaljujući čemu su nastali jedinstveni modeli koji su istovremeno u skladu sa svjetskim trendovima, a nose prepoznatljiv potpis A'marie.

Sunčane naočale dolaze u dvobojnim okvirima, a među njima su između ostalih sljedeće kombinacije - zelena i crvena, neon zelena i siva, neon crvena i puderasta te plava i uzorak kornjače.

Leće u boji također su detalj koji modelima daju snažan dojam, skladno uklopljene u ostatak dizajna kojeg čini i zanimljiva transparentnost materijala.

>>Police sunčane naočale za savršen ljetni styling

>>Naočale nisu samo modni dodatak! Zaštitite oči od sunca

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije