Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPLATI SE ČEKATI

Hrvatice pohrlile na predstavljanje kolekcije: Golemi redovi, gužve i razgrabljeni Kenzo!

H&M
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/13
02.11.2016.
u 23:28

Uspješna suradnja modnih kuća

Još jedna uspješna suradnja H&M i modnih kuća rezultirala je razgrabljenom kolekcijom u kojoj je Kenzo pokazao svo svoje umijeće u spajanju živih boja i modernih krojeva.

Ovo nije prvi put da je H&M privukao brojne obožavatelje mode, a ovakve događaje ne propuštaju ni brojna poznata lica s hrvatske scene.

Najiščekivanija kolekcija odjeće stiže u sve H&M trgovine, po pristupačnim cijenima, a sudeći po golemim redovima - isplati se čekati!

Fotografije možete pogledati u našoj fotogaleriji.

>> Ovo nije bila revija KENZO x H&M kolekcije, ovo je bio pravi show o kojem će se još pričati! Pogledajte ovaj spektakl u New Yorku

Ključne riječi

Komentara 5

AM
Axis Mundi
00:42 03.11.2016.

ne bi ni da mi netko plati da stojim u redu, i da pokupim kaj ima besplatno, i to ako uopće ima brojeva koji nisu samo za izgladnjele pomodarke.

MN
Mnd7779
08:28 03.11.2016.

Lijepo odjelo čini čovjeka ženu pogotovo. Fine zagrebčanke. mmmm,

Avatar Urban Fox
Urban Fox
00:59 03.11.2016.

ja ak si želim kupiti kenza odem u kenzov dućan i kupim kaj mi treba, ja ne kupujem kenza za bokce i ne trošim vrijema na stajanje u redu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije