Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milanović nije u BiH išao po glasove, ali će ih ubuduće i tamo dobivati

'bih...siroki brijeg...28.02.2012...predsjednik vlade rh zoran milanovic , posjeta bih, drugi dan posjeta u sirokom brijegu i mostaru...siroki brijeg  foto: zoran grizelj vecernji list'
'zoran grizelj vecernji list'
29.02.2012. u 12:00

Milanović zna da mora inzistirati na poštovanju izborne volje Hrvata

Milanović je posjetom BiH učinio više dobrih stvari, a jedna od njih dogodila se sama od sebe: Lagumdžija je sam razotkrio svoju politiku prema Hrvatima kad je hladno odbio ručati s hrvatskim premijerom samo zato što je ovaj zatražio “fer odnos” za najmalobrojniji narod u BiH.

Jer zna Lagumdžija da je ta poruka upućena njemu i njegovu SDP-u koji je u dva navrata Hrvatima podvalio Komšića. Zatraživši fer igru, Milanović poručuje kako se slučaj Komšić ne bi smio ponavljati. Lagumdžija je sada ljutit jer su ga “izdala” dva najjača hrvatska SDP-ovca: predsjednik Ivo Josipović još otprije njegove političke igrice naziva prijepornima, a sada je to učinio i hrvatski premijer.

Milanović zna da mora inzistirati na poštovanju izborne volje Hrvata. Jer ako Hrvati ne budu mogli odlučivati na izborima, kao što se to događa sada, onda će sve manje doživljavati BiH kao svoju zemlju i zapravo je poslao najpošteniju moguću poruku.

Milanovića su i u Bosni i u Hercegovini jako srdačno primili Hrvati, tradicionalni glasači HDZ-a. Pa iako je rekao da nije došao po glasove, ubuduće će ih i ovdje zasigurno dobivati.

Ključne riječi

Komentara 23

ŠI
šimuka
12:55 29.02.2012.

Baš me zanima Bagin izvještaj.Mišljenja sam da će premijerova popularnost ići na preko 100%.

Avatar MK
MK
13:39 29.02.2012.

...Bubalo, a koliko to kosta clanak kod tebe? ...Pa nije li Zoran Milanovic cestitao SDP-u BiH na dobrim izbornim rezultatima, odnosno Lagmundziji i Komisicu - podkopavajuci na taj nacin ustroj BiH temeljenu na 3 konstitutivna naroda i stavljajuci se saa tim cinom na stranu modela pogubnog za Hrvate?! Pa zasto o tome ni rijeci...? ...Pa nije li Zoran Milanovic pricao o nekakovm \"aranzmanu\" za Hrvate u BiH umjesto o \"Konstitutivnosti\" i \"Ravnopravnosti\"?! Pa zasto o tome ni rijeci...? ...Pa ne vrijeda li Zoran Milanovic Hrvate BiH dok kaktili govori o nekakvim lose raspodjeljenim milostinjama - a Hrvati BiH su glavni razlog pozitivne vanjskotrgovinske bilance HR sa BiH?! ...Da tu nije bitan samo \"naslov\" - valjda bi i tekst bio duzi i sa vise analitickoga sadrzaja.

AG
Agramer198
12:23 29.02.2012.

Jedna lasta ne čini proljeće, a praznih političkih gesti se ekipa nagledala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?