Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednom mjesečno

Znate li da za bolje rezultate perilicu rublja trebate očistiti? Jedna majka otkrila kako

shutterstock
02.01.2022.
u 07:00

Rezultat je čišća i mirišljava odjeća bez oštećenja i mrlja.

Čišćenje unutarnjeg dijela perilice rublja uvelike smanjuje šanse za oštećivanjem odjeće prilikom pranja, kako je otkrila jedna majka. Na svom TikTok profilu, mama Mila, podijelila je video u kojem objašnjava kako u nekoliko jednostavnih koraka očistiti perilicu rublja te smanjiti mrlje na odjeći, kako prenosi Daily Mail.

@mama_mila_ How to deep clean your washing machine ✨ #cleaninghacks #cleaningtips #cleanhome #deepclean ♬ Celebrate the Good Times - Mason

Prvo trebate cijeli unutarnji dio obrisati krpom te mješavinom alkoholnog octa i pet kapi esencijalnog ulja čajevca. Zatim ispraznite filter pumpe te ga operite toplom vodom i deterdžentom za pranje suđa. Filter biste trebali redovito čistiti jer u njega mogu zapeti maramice, kovanice i bilo koji drugi predmeti koji se nalaze u perilici tijekom pranja.

Na kraju dodajte sredstvo za čišćenje po izboru u bubanj te upalite perilicu na 40 stupnjeva. Nakon što pranje završi, otvorite vrata perilice te pustite da se osuši na zraku.

Očistite prašinu iza radijatora uz pomoć stvari koju sigurno imate kod kuće

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije