Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tondach krovni prozori i sjenila za potpunu harmoniju doma

Tondach
Foto: Tondach
1/5
09.04.2024.
u 12:19

Elegancija i funkcionalnost na vašem krovu!

U današnje vrijeme, kada mnogi od nas provode veliki dio dana unutra, važnost prirodnog svjetla u našim domovima nikada nije bila veća. Prirodno svjetlo ne samo da čini naše prostore vizualno privlačnijima, već ima i veliki utjecaj na naše zdravlje i kvalitetu življenja. Upravo ovdje Tondach krovni prozori dolaze do izražaja, nudeći rješenje koje modificira naše životne prostore na bolje, donoseći svjetlost i prozračnost u svaki kutak doma. Tondach krovni prozori maksimiziraju ulazak prirodnog svjetla u dom te pružaju izuzetnu termalnu izolaciju, smanjujući potrebu za dodatnim grijanjem zimi i hlađenjem ljeti, čime se smanjuju energetski troškovi. Ljeto je godišnje doba kada uživamo u sunčanim danima, ali nakon dugog dana, ljetne večeri koristimo za opuštanje u našim domovima. Prostori koji dobivaju previše topline ne pridonosi učinkovitom odmoru stoga su pravo rješenje za to dodaci i sjenila za krovne prozore.

Foto: Mirjana Mikulić dblog.hr

Kada želimo sistemsko rješenje, a sve u svrhu ugodnog stanovanja preporučamo krovne prozore opremiti vanjskim ali i unutarnjim dodacima. S obzirom na učinak toplinske zaštite, cijenu i jednostavnost ugradnje, važan dio sistema Tondach krovnih prozora je svakako vanjska tenda. Korištenje vanjske tende za krovne prozore omogućuje ravnomjernu raspodjelu prirodnog svjetla i štiti unutrašnjost vašeg doma. Vanjska tenda za krovne prozore pruža optimalnu zaštitu od pregrijavanja unutra, dok unutarnji dodaci poput sjenila pridonose estetici prostora i štite od intenzivnog svjetla koje ulazi u prostoriju te ga djelomično priguše. Integracijom Tondach krovnih prozora i dodatne opreme u ovom slučaju vanjske tende, osim svjetlosti i prozračnosti, dobivate i pouzdanu zaštitu od vanjskih utjecaja. Razumijevanjem potreba moderne arhitekture, načina gradnje, a na kraju i samih investitora. Tondach posvećuje posebnu pažnju jednostavnosti instalacije i održavanja svojih proizvoda. Sa sistemima koji su dizajnirani za brzu i efikasnu instalaciju te lakoćom održavanja, korisnici mogu uživati u dugotrajnoj funkcionalnosti i ljepoti svojih krovnih prozora bez dodatnih komplikacija.

Foto: Leda Bosnić

Grupa Wienerberger nudi raznolik asortiman Tondach krovnih prozora kako biste mogli odabrati model koji najbolje pristaje vašem domu. Bitno je voditi brigu o izgledu kako bi se krovni prozor uklopio u dizajn vašeg interijera te eksterijera. Osim kvalitete i funkcionalnog dizajna, Wienerberger prilikom kupnje Tondach krovnih prozora, osigurava 10-godišnje jamstvo na prozor i 20 godina na staklo. Ako ste u potrazi za krovnim prozorom uz pomoć kojeg ćete osigurati značajnu uštedu toplinske energije i stvoriti prostor pun prirodnog svjetla i funkcionalnog dizajna, Tondach krovni prozori su pravi izbor za vas.

Inspirirajte se uz beskonačne mogućnosti Tondach krovnih prozora i izaberite pametno i funkcionalno rješenje za svoje potkrovlje!

Posjetite Wienerberger web stranicu Tondach krovni prozori- Wienerberger te kontaktirajte njihovu tehničku i prodajnu podršku koja vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

Foto: Mirjana Mikulić dblog.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije