Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi savjet

'Moj dečko ne želi imati seks sa mnom ako nemam sređene nokte. Osjećam se tako nesretno'

Pixabay
28.12.2021.
u 22:05

Ona je medicinska sestra i ne smije imati duge umjetne nokte jer je to nehigijenski, ali njezin dečko i dalje želi da ih napravi za njega.

– Moj dečko neće imati seks sa mnom osim ako ne sredim nokte. Ja imam 28, a on 27 godina i zajedno smo tri godine. Stalno kritizira moj izgled. Kad izađemo van, neće me držati za ruku osim ako misli da izgledam dovoljno dobro da budem ‘pokazivana’ – napisala je jedna djevojka za The Sun. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Za njezin rođendan ignorirao je sve njezin želje te joj poklonio vaučer za uređivanje noktiju i trepavica. Ona je medicinska sestra i ne smije imati duge umjetne nokte jer je to nehigijenski, ali njezin dečko i dalje želi da ih napravi za njega.

– Kad sam rekla da ne mogu, a on bi me trebao voljeti bez obzira na to, samo mi se rugao. Jednom je rekao da će se bolje ponašati prema meni ako se više potrudim oko svog izgleda. To me čini tako nesretnom – nastavila je.

– Ovo je veliki problem! Vaš dečko zvuči plitko, narcisoidno i kontrolirajuće. Ne zanima ga tko ste i čini se da vas cijeni samo zbog vašeg izgleda. Ljubav nikada ne smije biti uvjetovana. Razmislite o tome da ga napustite prije nego što uništi vaše samopoštovanje - odgovorila joj je Deidre.

Lara (35) je napravila tortu Grincha visoku 1,5 metar: Pohvalio ju je i Jim Carrey koji je glumio Grincha prije više od 20 godina!

Ključne riječi

Komentara 4

MA
marcellus
04:42 29.12.2021.

pa sredi si nokte. Ne želiš ni ti s njim dok se ne istušira, ne?

AF
afer
06:30 29.12.2021.

Preciziraj, na rukama ili nogama??

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:07 29.12.2021.

having sex ne znaci "imati seks" kao sto having lunch ne znaci "imati rucak"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije