Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uljepšajte vaše potkrovlje novim VELUX krovnim prozorima i kupite vanjsku tendu za samo 1 euro

VELUX krovni prozori
Foto: VELUX
1/4
24.04.2024.
u 08:00

Vrijeme je da svoj dom u potkrovlju obnovite novim VELUX krovnim prozorima koji će uljepšati vaš životni prostor, ali ga učiniti i energetski učinkovitijim.

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala? Upravo zamjenom starih krovnih prozora novima koji su moderniji i energetski učinkovitiji možete smanjiti troškove kućnog budžeta za energente te smanjiti vlastiti ugljični otisak.

Iskoristite VELUX akciju od 2. travnja do 28. svibnja 2024. zahvaljujući kojoj uz kupnju tri VELUX krovna prozora s rješenjem za ugradnju imate priliku za samo 1 euro kupiti vanjsku tendu za zaštitu od vrućine koja će vam itekako biti potrebna s nadolazećim sunčanim danima.

Foto: VELUX

Kako? Jednostavno, samo slijedite korake u nastavku:

  1. Kupite 3 ili više VELUX krovnih prozora s rješenjem za ugradnju u razdoblju od 2. travnja do 28. svibnja 2024.

  2. Registrirajte svoju kupnju na web stranici velux.hr/akcija i priložite dokaz o kupnji VELUX proizvoda. Datum računa mora biti između 2. travnja i 28. svibnja 2024.

  3. VELUX će provjeriti vašu prijavu i dostaviti vanjsku tendu za zaštitu od vrućine unutar 15 radnih dana na vašu adresu. Platit ćete samo 1 euro za svaku vanjsku tendu, a ugradit ćete je brzo i jednostavno unutar 15 minuta. Vaše potkrovlje bit će spremno za ljetne vrućine.

Razloga za zamjenu starih krovnih prozora novima ima zaista mnogo, a mi vam donosimo one najvažnije koji će vam pomoći u donošenju ispravne odluke.

Smanjena potrošnja energije

Suvremeni krovni prozori imaju odlične izolacijske karakteristike – značajno smanjuju gubitak topline tijekom hladnijih mjeseci i umanjuju zagrijavanje prostora ljeti. Sve to rezultira manjom potrošnjom energije za grijanje i hlađenje, a samim time i uštedama kućnog budžeta.

Poboljšana udobnost

Pravilno izolirani krovni prozori pomažu u održavanju konstantne unutarnje temperature, stvarajući ugodnije životno okruženje tijekom cijele godine. Dodatno, poboljšana zvučna izolacija može smanjiti vanjsku buku, pružajući vlasnicima potkrovlja tiši i mirniji dom.

Foto: VELUX

Povećana prirodna svjetlost

Nadogradnja na energetski učinkovite krovne prozore omogućava veće staklene površine bez žrtvovanja ugodne klime unutarnjeg prostora. To povećava količinu prirodne svjetlosti koja ulazi u dom, smanjujući potrebu za umjetnim osvjetljenjem tijekom dana. Prirodno svjetlo poznato je po brojnim zdravstvenim prednostima, između ostalog diže razinu vitamina D, utječe na bolje raspoloženje i povećava produktivnost.

Održiv način života

Manja potrošnja energije rezultira manjim utjecajem na okoliš i podržava globalne napore prema održivosti i ekološki osviještenom načinu života. Budite i vi dio pozitivnih promjena.

Vanjske tende i rolete za krovne prozore također su ključan element energetske učinkovitosti i udobnosti jer štite dom od direktnog sunčevog svjetla. Na primjer, mogu blokirati sunčevu svjetlost prije nego što dosegne staklenu površinu krovnog prozora, zadržavajući tako i do 93 % sunčeve topline koja ne ulazi u prostor.

Foto: VELUX

S novom proljetnom ponudom tvrtke VELUX, zamjena starih krovnih prozora u vašem domu sada je još i lakša, jer ako kupite tri VELUX krovna prozora s rješenjem za ugradnju imate priliku kupiti VELUX vanjsku tendu za zaštitu od vrućine po cijeni od samo 1 euro.

Za više informacija o akciji i VELUX krovnim prozorima posjetite velux.hr/akcija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije