Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što biste vi učinili?

Žena se probudila ujutro i ostala u šoku: Nepoznati muškarac spavao na terasi

tashasayshello/TikTok
27.05.2021.
u 12:30

Brzo je probudila kćer koja je mirno riješila cijelu situaciju.

Tasha Morton ispričala je TikTok korisnicima nesvakidašnju situaciju s kojom se susrela. Kako kaže, njezina majka probudila ju je u panici, u 6 sati, i rekla joj da im na zatvorenoj terasi ispred kuće spava nepoznati muškarac. 

Djevojka je uzela mobitel, otišla do muškarca, probudila ga i pitala ga je li svjestan da je u tuđoj kući. Rekao je da nije jer je večer prije malo popio, tražio je svoju kuću i zalutao. Tasha se nije morala puno raspravljati niti je bilo nekih neugodnosti, muškarac se ustao, ispričao i odmah otišao.

Pogledajte video:

@tashasayshello

what better way to do my first tiktok than to document my 6am ✨ trauma ✨

♬ Baby Elephant Walk - Henry Mancini

Je li njegova priča o alkoholu i izgubljenosti točna, djevojka i majka nisu baš sigurne jer su na nadzornoj kameri vidjele da je večer prije pokušavao prvo provaliti u njihov automobil, a zatim se odlučio prenoćiti na terasi. 

Nije poznato jesu li poduzele neke mjere poput prijave policiji, prenosi Mirror.

On je jedan od najpoznatijih, nepoznatih glumaca, znate li tko je?

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:38 27.05.2021.

još jedna trivijalna i valjda plaćena reklama za taktuk i bezvrijedna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije