Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramotna sjećanja

Učiteljice podijelile najgore stvari koje su im se dogodile s djecom: Jedna je učeniku slučajno pokazala seksi video

TikTok
26.05.2021.
u 14:28

Od slučajnog prikazivanja seksi videa do susreta s mamom učenika dok je u potpunosti gola, ove učiteljice prošle su sve

Učiteljice su zadužene za obrazovanje i svojevrsni odgoj djece, ali to ne znači da se greške ne mogu dogoditi. Učiteljice na društvenim mrežama otkrile su svoje najneugodnije trenutke, od slučajnog prikazivanja seksi videa do susreta s mamom učenika dok je u potpunosti gola, kako prenosi The Sun.

Seksi video

U jednom viralnom videu, ova je učiteljica otkrila da je njezin učenik slučajno vidio njezine seksi videozapise dok je koristio njezin mobitel.

@cthompson1135

As a teacher what’s your most embarrassing moment? #fyp #foryoupage #relationshipstorytime #teacher #teachervsstudent #embarassing

♬ original sound - Chris T

- Snimala sam TikTok s učenikom i pustila ga da koristi moj mobitel jer nisam znala kako se spremaju videi. Pretpostavljam da sam tamo imala i druge videe koje sam snimala tijekom vikenda kada sam se osjećala slatko - objasnila je.

Nažalost, njezin učenik primijetio je te videe i spomenuo ih. - Samo je rekao: ‘Oh, ima još tu nekoliko spremljenih’. Da se zna, nisam bila odjevena kao učiteljica. -

Goli susret

Učiteljica i korisnica TikToka, Melissa, ispričala je svoju najneugodniju priču, a uključuje mamu njezina učenika koja ju je vidjela potpuno golu.

@lucky.no.013

I had to move. #teachersoftiktok #embarrassing #byeeeee #PepsiApplePieChallenge

♬ original sound - Melissa Bechtold

- Kao učiteljica, ima puno neugodnih mjesta na kojima možete naletjeti na učenike ili njihove roditelje. Ne želite ih vidjeti u baru, ili ako kupujete donje rublje ili alkohol. No mislim da je najgore kada je majka mog učenika bila u operacijskoj sali na mom carskom rezu. Prepoznala me i samo rekla: ‘Vi imate mog sina na satu matematike!’ Samo sam pomislila: Super, sad se moram odseliti. -

Misterij nestalog studenta

Druga učiteljica, koja se na TikToku zove KetPom, otkrila je jednu ponižavajuću priču i priznala da je "skrivala nestalog djeteta dva tjedna".

@kelsewhatelse

I'm honestly surprised they hired me on full-time after this incident. 😳 #highschool #teacher #embarrassing #teachersoftiktok

♬ original sound - (KetPom)

- Bila sam nova u školi i dugotrajno sam mijenjala u razredu drugog učitelja. Imala sam novog učenika prvog tjedna kada sam došla tamo. Učila sam ovo dijete dva tjedna, a onda sam jednog jutra bila u uredu i čula ravnatelja kako razgovara o tome kako ne mogu riješiti misterij nestalog djeteta. Očito je bilo dijete koje je išlo na sve svoje satove, ali šesti sat je preskakao svaki dan od prvog dana - započela je.

Nisu mogli pronaći kamo on ide svaki dan. Na njezin užas, učiteljica je otkrila da je cijelo vrijeme podučavala dijete i da je bio u pogrešnoj učionici.

- Klinac je bio u mojoj sobi. Budući da sam bila nova, nisam znala da je u pogrešnoj učionici, a budući da je i on bio nov, ni on nije znao da je u pogrešnoj učionici - objasnila je.

Učiteljica ga je ismijala: Danas njegovo otkriće omogućuje svima da vrate dobar vid u 21 dan!

1/5
Ključne riječi

Komentara 3

KA
Kardinal
00:53 27.05.2021.

Sve izopačeno.

MO
montello
15:24 26.05.2021.

U americi uciteljice su cudne svaki put cujemo da su u vezi s ucenicima

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
07:40 27.05.2021.

Koji jadni članak. Facebook novinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije