Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Evo kakvi su horoskopski znakovi u krevetu - od najboljeg do najgoreg

shutterstock
26.05.2021.
u 22:23

Ako vam se nešto sviđa, recite, jer oni slušaju i također su voljni ispuniti sve zahtjeve

Seksualno sposobna osoba jest osoba koja je provela dosta vremena radeći na svom zdravlju i na svom seksualnom životu. Stvar sa seksualnim zdravljem i kondicijom je u tome što nije toliko važno izgledati dobro u krevetu koliko uživati ​​u cjelini čina i osjećati se dobro u pružanju užitka drugome. Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi u tome bolji su nego drugi, piše Your Tango.

Vaga
Oni žele ugoditi i njima je potpuno u redu raditi bilo što, što će njihovu partneru pružiti zadovoljstvo. Vage se ne žele boriti, ali su jako seksualni ljudi i zbog svoje ljubaznosti i poštenosti pružit će vam najbolji seks u vašem životu.

Ovan
Ovan želi biti zvijezda i želi da mislite o njemu i kada nije s vama. Njihova taština i ego vodi ih na put do samousavršavanja, pa tako i u seksu. Ovnovi će vam se svidjeti jer vole znati da su najbolji partner kojeg ste imali.

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet:

1/6

Bik
Oni su vrlo ozbiljni u pogledu svog zadovoljstva općenito. Neustrašivi kao ljubavnici, oni su i pažljivi i nježni. Ako vam se nešto sviđa, recite, jer oni slušaju i također su vrlo voljni ispuniti sve zahtjeve.

Strijelac
Seks je važan za ovaj znak, ali isto tako i samopoštovanje i samopouzdanje. Budući da su samopouzdani, žele da se i vi osjećate sigurno i oni će se pobrinuti za vas ako se osjećate neraspoloženo.

Škorpion
Poznat kao najseksualniji od znakova, Škorpion seks shvaća vrlo ozbiljno iako je razigran i voli zabavu. Seks ne smatra nečim što se planira unaprijed; spontan je i divlji, ali je i pažljiv i svjestan.

Lav
Lav može doprijeti do vas na načine na koje nikada ne biste očekivali, a u spavaćoj sobi biste mogli biti puni ljubavi. Znaju važnost ljubavi između parova, a njihova seksualna spremnost pokazuje kako su ne samo dobri u krevetu već i brižni te poštuju želje svojih ljubavnika.

Vodenjak
Hrabar i odvažan, Vodenjak je u punoj pustolovini u spavaćoj sobi. Međutim, skloni su postati malo nesmotreni što se tiče ljubavi i seksa, što ih čini malo manje sposobnima od ostalih znakova.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Ribe
Nešto su manje spremne od Vodenjaka. Ribe pomalo zaboravljaju prihvatiti ideje partnera, posebno tijekom seksa. Dok se zabavlja u krevetu, ovaj znak često zna biti neraspoložen, a njegova seksualna vještina ne dolazi do izražaja jer je vrlo lijen ljubavnik. 

Jarac
Seksualna vještina nije visoko na listi Jarca. Ovaj znak uživa u seksu, ali ne i u problemima koji često dolaze sa seksom. Oni će se potruditi i pružit će vam veliko zadovoljstvo, ali nemojte očekivati ​​da će se prema vama ponašati pristojno.

Blizanci
Ne može se reći da su Blizanci seksualno neprikladni kao ljubavnici, već jednostavno niste toliko važni da bi vam pružili puno više od onoga za što se trenutačno odluče. Blizanci su skloni biti sebični i nebrižni tijekom seksa, a zbog toga ih se definitivno treba smatrati manje sposobnima.

Rak
U ovom su znaku vrlo oprezni ljudi. Iako mogu izgledati dobro, imati sjajna tijela, primijetit ćete da ne uživaju s vama. Dok ste s njima u krevetu, mogli biste imati neodoljiv pogled na njih, ali sve drugo je obična – dosada.

Djevica
Seks u mislima, da. Ali u formi, kao ljubavnici? Ne. One jednostavno ne žele imati seks. Seksi misli i fantazije najprikladniji su za Djevice, ali to se nikada neće preseliti u stvarni život.

Istraživanje: Gotovo polovica milenijalaca ne vjeruje u Boga, a nije ih ni briga postoji li!

Komentara 1

MO
montello
17:36 27.05.2021.

kako je ovo istrazivanje nista točno horoskop je zabava ali ovo je vise smiješno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije